Mediteranska gajbica

1 ocena

Mediteranska gajbica je polna zelenjave, ki izvira iz »naših« krajev. Zelenjava v gajbici je primerna za odlične solate ali pa kot dodatek (začimba) k drugim jedem, saj s svojimi aromami in okusi pripomore k boljšemu okusu.

Zelenjava v gajbici vsebuje pomembne vitamine, minerale, folno kislino in antioksidante, ki ščitijo naš imunski sistem in nam dovajajo energijo.

ZAMENJAJ VSEBINO GAJBICE

 

Cena: 18,90 €

Stanje zaloge: na voljo

V košarico ste dodali izdelek za katerega je potrebno biti star najmanj 18 let.

 
 
 

Mediteranska gajbica vsebuje približno 5 kg zelenjave:

  

* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

Mediteranska gajbica vsebuje pomembne vitamine (A, B, C, E, K), minerale (baker, kalij, magnezij, fosfor, železo), folno kislino in antioksidante, ki ščitijo naš imunski sistem.

Koristne lastnosti zelenjave:

  • rdeča paprika vsebuje veliko vitamina C, ki je pomemben za imunski sistema, kosti in zdravo kožo, vsebuje ga kar 3-krat več kot citrusi. Paprika je močan antioksidant, ki na telo deluje kot antidepresiv.
  • paradižnik vsebuje 94% vode, kar pripomore h znižanju slabega holesterol za 10%. Vsebuje močan antioksidant, ki pripomore h boljšemu počutju in zdravi koži. 
  • kumare uravnavajo krvni sladkor, s tem močno razbremenijo delovanje žleze trebušne slinavke. Kumare vsebujejo kar 97% vode, kar pripomore h boljši prebavi.
  • korenje pomaga preprečevati zobno gnilobo, je idealen za prehrano nosečnic in dojenčke. Korenje vsebuje pomembne antioksidante, ki preprečujejo rast rakavih celic in izboljšujejo vid.
  • jajčevec je idealna prehrana za diabetike, saj vsebuje kar 92 % vode. Pri jajčevcih je najbolj zdravi del lupina, zato se lupljenju izogibajte, saj je polna antioksidantov. Jajčevci so tudi odličen vir folne kisline, ki je zelo pomembna za nosečnice.
  • čebula velja za naravni antibiotik, pomaga pri glavobolih in migrenah. Je naravno sredstvo za zmanjševanje holesterola in krvnega tlaka.
  • česen preprečuje raka in pripomore h krčenju tumorja. Imunski sistem je po zaužitju česna krepkejši. Česen znižuje krvni tlak in preprečuje nastanek holesterola - že pol stroka na dan lahko zniža holesterol za 9%
  • blitva je pravo »zavetišče« prehranskih hranil, ki krepijo zdravje in preprečujejo bolezni srca, ožilja ter raka. Vsebuje velik delež kalcija, ki preprečuje nastanek osteoporoze.

   Brezplačna dostava na območju Ljubljane in okolice.

V naslednja mesta Kranj, Celje, Maribor, Hoče, Koper, Izola in Novo mesto tudi dostavljamo in sicer preko ekspresne službe City Express:

Strošek dostave do 15 kg znaša 3,90 eur.

 Preverite, ali dostavljamo tudi v vaš kraj.

Brezskrbno naročanje vodi v zdrav življenjski slog

Kolikokrat ste si že prisegli, da od zdaj naprej boste pa v svoje jedilnike res vnesli več svežega sadja in kakvostne zelenjave? In ko se že lotite, potrebnih sestavin nimate pri sebi. Naj vam olajšamo skrbi in mislimo namesto vas.

Predstavljamo nov sistem naročanja, pri katerem boste sami izbrali velikost in vsebino gajbice, poleg tega pa določili kolikokrat na mesec bi gajbico želeli na dom. Vaše želje in potrebe so naša skrb, mesečno plačilo pa vas bo navadilo bolj zdravega načina življenja.

 Več o redni dostavi si lahko preberete tukaj.

Anonimen
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.