Zelena Fantazija gajbica

7 ocen

Gajbica Zelena Fantazija je sestavljena iz zelene zelenjave, saj je prav zelena zelenjava bogat vir klorofila

Gajbica je sestavljena iz sveže zelenjave iz Kmetije Uštinec, katero skrbno izberemo na dan dostave. Gajbica je sestavljena iz sveže zelenjave, katero skrbno izberemo na dan dostave.

* V primeru, da na dan dostave kmetija Uštinec določenega pridelka nima, ga odkupimo pri drugemu dobavitelju, za katerega se odločimo na dan dostave. 

ZAMENJAJ VSEBINO GAJBICE

 

Cena: 16,90 €

Stanje zaloge: na voljo

V košarico ste dodali izdelek za katerega je potrebno biti star najmanj 18 let.

 
 
 

Zelena Fantazija gajbica vsebuje cca. 4 kg zelenjave:

* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

V košarico

Cena: 16,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Koristne lastnosti zelenjave:

  • solata Gentile vlaknine v solati izboljšujejo prebavo, nase vežejo strupene in maščobne snovi.
  • brokoli je ena izmed najbolj hranljiv zelenjav, saj vsebuje veliko antioksidantov in C - vitamina, ki krepijo naš imunski sistem. Brokoli ima višjo stopnjo kacija (za boljše kosti) kot pa nekateri mlečni izdelki. Znano je tudi, da viša raven testosterona.
  • špinača je pomemben vir energije. Zaradi folne kisline je pomemben del prehrane za nosečnice in dojenčke. Vsebuje močan antioksidant, ki zavira proces staranja in bolezni povezane z njim - slepoto.
  • zelena (steblo) je priporočljiva za vse, ki se uvarjajo s športom, saj povrne izgubljene minerale in krepi imunski sistem. Zelena je odličen vir C - vitamina in folne kisline.
  • por je bogat s prehranskimi vlakninami in je odlična zaščita pred boleznimi srca in ožilja. Por je naravno čistilo, saj pospešuje prebavo in je zelo učinkovit pri dietah.
  • ohrovt  je idealna zelenjava za ljudi, ki trpijo za preutrujenostjo in pomanjkanjem koncentracije. Vsebuje pomembne antioksidante, ki varujejo srce, ožilje in krepijo imunski sistem.

   Brezplačna dostava na območju Ljubljane in okolice.

V naslednja mesta Kranj, Celje, Maribor, Hoče, Koper, Izola in Novo mesto tudi dostavljamo in sicer preko ekspresne službe City Express:

Strošek dostave do 15 kg znaša 3,90 eur.

 Preverite, ali dostavljamo tudi v vaš kraj.

Brezskrbno naročanje vodi v zdrav življenjski slog

Kolikokrat ste si že prisegli, da od zdaj naprej boste pa v svoje jedilnike res vnesli več svežega sadja in kakvostne zelenjave? In ko se že lotite, potrebnih sestavin nimate pri sebi. Naj vam olajšamo skrbi in mislimo namesto vas.

Predstavljamo nov sistem naročanja, pri katerem boste sami izbrali velikost in vsebino gajbice, poleg tega pa določili kolikokrat na mesec bi gajbico želeli na dom. Vaše želje in potrebe so naša skrb, mesečno plačilo pa vas bo navadilo bolj zdravega načina življenja.

 Več o redni dostavi si lahko preberete tukaj.

Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Prav pride v zimskih mesecih, saj telo oskrbi s številnimi vitamini in minerali. Zelo dobra za solate in zelene priloge.
Anonimen
Anonimen
Gajbica je bila nekoliko drugačna - vsebovala je blitvo, por, brokoli, solato, ohrovt in jabolka, kljub temu je bil izbor super, vse zelo dobre kakovosti in ostalo dolgo sveže.
Anonimen
tako kot pravite sami, drzi - okusni in kakovostni izdelki, zeloooo zanesljiva dostava, zame prihranek casa, cenovno primerno - zelo zadovoljna. sedaj vasa redna stranka. in zelo dobra in pregledna spletna stran. pohvaljeni.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.