Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Nadzemna koleraba

št. ocen: 22
Nadzemna koleraba
domače

Opis: Gre za križanec med zeljem in belo repo. Značilna je hitra rast, vsebuje pa veliko tekočine in nežen okus. Od vseh kapusnic je najbolj odporna na sušo in visoke temperature. Lahko jo uživamo kar surovo.


Shramba: Na hladnem in temnem zračnem prostoru, a le za kratek čas.

 

Cena: 1,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 
  
* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.

Razred II. 

Obvestilo

V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.

Nadzemno kolerabo je najbolje porabiti svežo. Spomladansko/poletni višek pridelka spravimo z zamrzovanjem kolerabe, narezane na manjše koščke. Mlade liste lahko kuhamo kot špinačo.

Jozica P.
prevelik gomolj in že popolnoma lesena - neuporabna.
Anja P.
Hrustljava in okusna za pojesti tudi surova.
Barbara S.
Nitkasta je bila
Jasna Š.
Predebela, dobila eno kolerabo 0.2kg obračunali ste 0.5kg
Maja O.
zelo dobra
MARIJA B.
slovenske naj bodo.
Eva P.
Dobra.
 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

  • Jota, ričet in kisla repa

    10.10.2020

    Zbrali smo recepte naših najljubših jedi 'na žlico'. Morda vas spominjajo na otroške čase, ko so vam jih pripravljali stari starši ali na poletne čase, ko se z njimi okrepčate na kakšni planinski koči. Poleg vseh spominov, ki vam jih prikličejo pa so tudi dobre za našo prebavo in posledično odpornost.
    Več o ...
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.