Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Korenje

št. ocen: 181
Korenje
domače

Opis: Rastlina s 50 centimetri visokimi listi in debelo korenino. Najbolj priljubljena vrsta je oranžne barve. Korenje naj bi našli tudi v grobnicah egipčanskih faraonov.

Shramba: Hladen prostor - klet.

Nadaljuj s sestavljanjem gajbice.

 

Cena: 1,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 
  
* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.

Razred II. 

Obvestilo

V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.

Vesna Š.
Fuuul dobro korenje.
Simona H.
Nekaj ga je s črnimi lisami, ki zaplesnivi, če je več kot tri dni v hladilniku.
Jože V.
Moram vas pohvaliti , saj sem prav presenečena kako lično pripravite gajbico. Res lepo , saj je vse lepo spravljeno v papirnate vrečke.
Maja M.
Odlično korenje. Čuti se, od kod prihaja.
Franc B.
Odlicno
Tanja Š.
Zelo hitro postane mehak
Špela K.
Zelo sladko, edina zelenjava, ki jo jedo moje vnukinje
Anita V.
Super
Simona H.
Pri prevzemu je bilo ok, potem je dobilo črne madeže (kot plesen), a sem ga postrgala in je zdržal do konca tedna.
karmen p.
sladko, cvrsto
 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

  • Bučna juh'ca z ingverjem

    08.10.2023

    Kremasta bučna juha z ingverjem je preprosta jed. Idealna tudi za malo hladnejše dni. Sezona hokaido buč namreč traja vse od jesenskih dni pa do pozne zime. Sveži ingver s korenjem ter hokaido bučo ustvari okusno ter kremasto juho.
    Preberi več
     
  • Jota, ričet in kisla repa

    14.12.2022

    Zbrali smo recepte naših najljubših jedi 'na žlico'. Morda vas spominjajo na otroške čase, ko so vam jih pripravljali stari starši ali na poletne čase, ko se z njimi okrepčate na kakšni planinski koči. Poleg vseh spominov, ki vam jih prikličejo pa so tudi dobre za našo prebavo in posledično odpornost.
    Preberi več
     
  • Domača lazanja

    07.04.2021

    Ker se v naši ponudbi najde skoraj vse za pripravo domače lazanje, se spodbodi, da vam ponudimo tudi recept zanjo. Pripravite jo lahko z mesnim ali zelenjavnim nadevom - izbira je vaša.
    Preberi več
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.