EKO domače deviško oljčno olje 500ml

1 ocena

EKO ekstra deviško oljčno olje - kmetije Drnovšček je višje kategorije, pridobljeno neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki, pri temperaturi pod 27°C (hladno stiskano).

Pri ekološki pridelavi ne uporabljamo herbicidov in sistemičnih škropiv. Uporabljajo se le ekološki pripravki.

 100% brez umetnih dodatkov in konzervansov
 100% pridelano na domačem vrtu
 100% naravno

 

Cena: 16,90 €

Stanje zaloge: na voljo

V košarico ste dodali izdelek za katerega je potrebno biti star najmanj 18 let.

 

Kmetija Drnovšček je družinska kmetija, ki se že več generacij ukvarja s pridelavo sadja, vinogradništvom in oljkarstvom.
Izročila in izkušnje nonotov je njihovo vodilo, znanje in moderen pristop mlajše generacije pa narekuje nove smernice in odločen pogled v prihodnost. Kmetija razpolaga z 8 ha sadovnjakov različnih sadnih vrst, 2 ha oljčnikov in 4 ha vinogradov.

Posebnosti oljčnega olja so pogojene s klimo, sortnimi nasadi, lego, takojšnjo predelavo, hladno stiskanje in ročno obiranje plodov.

Oljčno ali olivno olje je osnova mediteranske prehrane, ki jo številni strokovnjaki za zdravje priporočajo za ohranjanje zdravja in podaljševanje mladosti.

Je lahko prebavljivo varovalno živilo. Pospešuje izločanje želodčnih sokov, omogoča boljšo absorpcijo vitaminov ter blagodejno vpliva na ožilje. Ima antioksidativen učinek na naš organizem, saj ima visoke vsebnosti biofenolov in uravnoteženo maščobnokislinsko sestavo.

 
 
Anonimen
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.