Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Sadni balzamiko malina

št. ocen: 3
Sadni balzamiko malina

Sadni balzamik z okusom maline.

Vsaka steklenička sadnega balzamika je ročno ustvarjena po originalnem receptu z ljubeznijo in kančkom čarobnosti. V njih se prepleta balzamični kis, 100% delež slastnih malin in solni cvet.

Že nekaj kapljic tega aromatičnega preliva bo pisane solate dvignilo v višave, obogatilo okus vsem pečenim ali kuhanim jedem ter poneslo sladoled, sladice, sire, omake in marinade do novih razsežnosti. Ker so trenutni navdih, kanček drznosti, sadni balzamiko malina in obilo ljubezni skrivnosti vsakega kuharskega mojstra, je osrečiti nekoga s krožnikom dobre hrane nekaj najlepšega.

Količina: 250 ml

 

Cena: 10,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

SESTAVINE: maline, balzamični kis in solni cvet, 4% kislost.

ALERGENI: sulfit v balzamičnem kisu.

Če ste ob okušanju sadnega balzamika za trenutek ujeli spomin na sprehod po pomladnem vrtu, poletni piknik s svojimi najdražjimi, na vonj jesenskega gozda ali čarobnost zimskega mesta in se ob tem nasmehnili, potem postane Magdalenčina zgodba tudi vaša.

MARJETA E.
Odlicen za vse!
MARJETA E.
Več kot odličen, nepogrešljiv pri kuhanju. Res da pravo aromo po malinah.
Zdenka K.
Slasten, eksplozija okusa.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.