Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Jabolčni kis

št. ocen: 5
Jabolčni kis

Kis je narejen po starem receptu s pretakanjem v sodih in je pred polnjenjem staran najmanj dve leti. Ker kis ni konzerviran lahko v steklenici nastane usedlina. Hranite ga v temnem in hladnem prostoru.

Sadjarska kmetija Trstenjak

Količina: 1 l

 

Cena: 2,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: Jabolčni kis.

Minimalno 5,2% ocetne kisline

Na naši ekološki kmetiji Trstenjak raste že več kot 40.000 dreves: jablan, hrušk, sliv, marelic in nekaj kostanjev. Naša dopolnilna dejavnost pa je proizvodnja naravnih sokov, katere pasteriziramo na avtomatski pretočni liniji s toploto, ki jo pridobimo iz lesne biomase. Naši začetki segajo v leto 1962, ko je oče zasadil prve nasade ribeza in bezga, nato pa je leta 1968 že delal ribezov sok za več kot 100 obiralcev in še zraven za pol vasi.

Sokove izdelujemo izključno iz svežega sadja zato je naš sok vedno takšen, kakršno je sadje. Nikoli ne iščemo lažjih poti, zato je vsaka serija zgodba za sebe in ni nikoli popolnoma enaka prejšnji.

Hvaležni smo, da ste se odločili za naš izdelek in ponosni, da zaupate v naše delo.

ODPORNE SORTE JABLAN, KI RASTEJO V NAŠIH EKOLOŠKIH NASADIH SO: Lucy, Natyra, Fujion, Opal, Alegro in Santana

HInko V.
Zelo dober kis, Bom še naročil
 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.