Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Snack sladka paprika

št. ocen: 1
Snack sladka paprika

To je mini snack paprika, ki ima izredno sladek okus in skoraj nič semen, zato so idealne vložene kar cele in kot nalašč za nadevanje s kremnim sirom in zelišči ter kličejo po družbi z dobrim balkanskim žarom. Lahko pa jih jemo same za zajtrk, večerjo ali pa kar tako malo vmes. Pa dober tek.

Količina: 550 g

 

Cena: 7,10 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

SESTAVINE: Paprika, voda, kis, sladkor, olje, jodirana sol.
ALERGENI: /
HRANILNE VREDNOSTI:
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost: 358 kcal/1499 kJ
Maščobe: 4,0 g
Od tega nasič. mašč.: 0 g
Ogljikovi hidrati: 78 g
Od tega sladkorji: 8,0 g
Beljakovine: 18 g
Jodirana sol: 2,9 g
Hranilna vrednost niha glede na kakovost letine.

Samo najboljše naravne sestavine domačega vrtnarstva Valner in bližnjih lokalnih pridelovalcev postanejo del drznih okusov premium dobrot Heart Made. Vse dobrote Heart Made so brez dodanih aditivov, saj so pot dobrega, zdravega in naravnega in ne vodi čez umetne bližnjice. Sožitje, ljubezen in spoštovanje do narave so temelji Borutovega ustvarjalnega procesa, ki ga vselej vodi srce. S prepletom tradicije, kulture ter sodobnih kulinaričnih tehnik, eksperimentov in drznih kombinacij okusov Borut ustvarja slastne presežke, ki slišijo na ime Heart Made.

Jana A.
Odkritje leta! Kaj tako dobrega pa še nisem jedla. Le superlative lahko pišem za ta izdelek. Služi tudi kot posladek, ko se ti zalušta kaj sladkega in se bi rad kvalitetno pregrešil. Majhne, lepe, hrustljave sladke papričice v olju, a niso nič zaradi tega težke, nasprotno - lahek in sladek poletni prigrizek, njami!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.