Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Eko miso iz čičerike

Eko miso iz čičerike

Miso je japonska fermentirana pasta z značilnim 'umami' okusom, ki lahko postane juha, namaz ali omaka. Tradicionalno je narejena iz soje, mi pa ga delamo tudi iz različnih drugih sestavin. Je nepasteriziran in brez aditivov. Rahlo sladkega in sadnega priokusa.

Sestavine: Eko proso, eko čičerika (21 %), eko sončnična semena, voda, sol (6 %), Aspergillus oryzae.

Lahko vsebuje sledi glutena, oreškov, sezama, soje, arašidov in gorčičnega semena.

 

Cena: 5,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: Eko proso, eko čičerika (21 %), eko sončnična semena, voda, sol (6 %), Aspergillus oryzae.

KIS IN KVAS

Kis in kvas proizvaja vegansko fermentirano hrano - miso, sojino omako, natto, amazake, tempeh, kimchi, ... Za vse izdelke in žit, stročnic in semen imamo eko certifikat, velika večina izdelkov pa je v stekleni oz. povratni embalaži (vzamemo nazaj in ponovno uporabimo). Vsi so narejeni v naši kuhinji v Ljubljani, brez aditivov in brez krajšnic pri pripravi. 

NAREJENO TUKAJ IN ZDAJ.

Radi imamo fermentacijo! Poleg tega radi tudi dobro in zdravo jemo ter kupujemo sveže in lokalno pridelano ali izdelano. In ker razen kisle repe in zelja v Sloveniji nismo našli prav veliko drugih svežih, kakovostnih fermentiranih živil, smo jih naredili sami. Edini v Sloveniji delamo tempeh, amazake in še marsikaj.

NARAVNO, FERMENTIRANO.

Fermentacija je čudež narave, ki smo ga ljudje odkrili po naključju in na katerega smo do pred kratkim že kar malo pozabili. Z njeno pomočjo stročnice postanejo lažje prebavljive, zelenjava se preobrazi v probiotično živilo in riž v okusno sladico. Le kako se to zgodi?

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.