Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Kimchi (nepekoč)

št. ocen: 6
Kimchi (nepekoč)

Za vse tiste, ki ne marajo pekoče hrane, smo naredili drugačno, povsem nepekočo različico kimchija. Tudi ta je brez aditivov, sveže narejen, nepasteriziran in zato probiotičen.

Sestavine: kitajsko zelje (v sezoni ga kupujemo od kmetije Novak), daikon redkev, korenje, hruške, datlji, gobe šitake, sončnična semena, datlji, česen, čebula, ingver, sol (2%). Lahko vsebuje sledi glutena, oreškov, sezama, soje in gorčičnega semena.

Rok trajanja: najmanj 3 mesece. Hraniti v hladilniku.

 

Cena: 9,00 €

Stanje zaloge: ni na voljo

  1. Žal je zaloga pošla, preverite ponovno jutri.

 
 
 

Sestavine: kitajsko zelje (v sezoni ga kupujemo od kmetije Novak), daikon redkev, korenje, hruške, datlji, gobe šitake, sončnična semena, datlji, česen, čebula, ingver, sol (2%). Lahko vsebuje sledi glutena, oreškov, sezama, soje in gorčičnega semena.

KIS IN KVAS

Kis in kvas proizvaja vegansko fermentirano hrano - miso, sojino omako, natto, amazake, tempeh, kimchi, ... Za vse izdelke in žit, stročnic in semen imamo eko certifikat, velika večina izdelkov pa je v stekleni oz. povratni embalaži (vzamemo nazaj in ponovno uporabimo). Vsi so narejeni v naši kuhinji v Ljubljani, brez aditivov in brez krajšnic pri pripravi. 

NAREJENO TUKAJ IN ZDAJ.

Radi imamo fermentacijo! Poleg tega radi tudi dobro in zdravo jemo ter kupujemo sveže in lokalno pridelano ali izdelano. In ker razen kisle repe in zelja v Sloveniji nismo našli prav veliko drugih svežih, kakovostnih fermentiranih živil, smo jih naredili sami. Edini v Sloveniji delamo tempeh, amazake in še marsikaj.

NARAVNO, FERMENTIRANO.

Fermentacija je čudež narave, ki smo ga ljudje odkrili po naključju in na katerega smo do pred kratkim že kar malo pozabili. Z njeno pomočjo stročnice postanejo lažje prebavljive, zelenjava se preobrazi v probiotično živilo in riž v okusno sladico. Le kako se to zgodi?

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.