Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Domača vratovina (budjola)

št. ocen: 11

Domača vratovina je en tistih kosov mesa, ki jim je sušenje na zraku pisano na kožo. Je specialiteta, ki jo imajo nekateri še raje kot pršut, saj je na prerezu marmoriran, kar pomeni, da je med mišičnim tkivom vraščena maščoba, ki je glavni nosilec komponent bogatega vonja in posebnega okusa.

Cena na kos. Teža cca 700g+-

Brez glutena!

 

Cena: 16,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: Svinjski vrat, sol, začimbe, konzervans E250

Povprečna hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost 1411kJ/337kCal; maščobe 23,9g, od teh nasičene maščobe 9,8g; ogljikovi hidrati 1g, od teh sladkorji manj kot 0,5g; beljakovine 29,8g, sol 4,4g

Hraniti pri temperaturi do +8 °C

Mesarija Kragelj

Mesarija Kragelj

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami.

Prihajamo iz majhne vasice Sela pri Volčah v Posočju. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesnati s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli in ni jih malo.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.