Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Gajbica »Na zraku sušeno«

št. ocen: 3

Odlični suhomesnati izdelki Mesarije Kragelj, sedaj na voljo v gajbici »Na zraku sušeno«.

Mesnine so sušene na primorskem zraku in zorjene na plemeniti beli plesni. Gajbico mesnin dopolnjujeta lončka hrustljavčkov.Svinjske kožice so naše none na Primorskem že od nekdaj cvrle in postregle kot prigrizek. V Mesariji Kragelj smo to tradicijo obudili in jih začinili še z malo čilija.

  • Vratovina (cca 0,7kg)
  • Domača salama (cca 0,6kg)
  • Kmečka salama (cca 0,5kg)
  • Suha klobasa (cca 0,3kg)
  • Hrustljavčki (45g)
  • Hrustljavčki z okusom čilija (45g)

 

 

Cena: 45,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Mesarija Kragelj

Mesarija Kragelj

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami.

Prihajamo iz majhne vasice Sela pri Volčah v Posočju. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesnati s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli in ni jih malo.

Karmen M.
Mesni izdelki, ki obogatijo okus in vonj. Vsi, ki so jih poskusili, so pohvalili okus in izgled.
Tamara S.
Vrhunske mesnine!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.