Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Medvedja salama

št. ocen: 1

Medvedja salama je izredna kulinarična posebnost. Salama vsebuje dobro tretjino mesa medveda, ostalo je svinjsko meso in slanina. Salama je prekajena, kar okus in aromo samo še povzdigne. Je tudi izvrstno darilo, ki ga bo vesel vsak ljubitelj dobre domače medvedje salame.

Brez glutena.

Teža: cca 200g

 

Cena: 11,99 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

LASTNOSTI: Brez glutena.

SESTAVINE: Meso medveda, svinjsko meso, slanina, piranska sol, začimbe, dekstroza, antioksidant (natrijev askorbat), konzervans (E250, E252).

ALERGENI: /

HRANILNE VREDNOSTI:
Povprečna hranilna vrednost na 100g
Energijska vrednost 1867kJ/446Lcal
Maščobe 29,6g
od tega nasičene 11,0g
Ogljikovi hidrati <1,0g
od tega sladkorji <0,5g
Beljakovine 35,9g
Sol 3,8g

Mesarija Kragelj

Mesarija Kragelj

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami.

Prihajamo iz majhne vasice Sela pri Volčah v Posočju. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesnati s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli in ni jih malo.

Mojca Ž.
Res okusna!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.