Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Domača panceta

št. ocen: 7
Domača panceta

Panceta je vsestransko uporabna. V kuhinji zjutraj z jajčkom zadiši, pri kosilu testeninam doda okus. Tako malo za gušt pa vedno paše »feta« oz. rezina na tanko narezane. Hraniti na temperaturi do +8°C

Teža: 350 g

 

Cena: 9,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

LASTNOSTI: Panceta je sušena samo na primorskem zraku.
SESTAVINE: Sušene mesnine - dodano do 3% sol za razsol, poper, začimbe, konzervans e250.
ALERGENI: /
HRANILNE VREDNOSTI: Povprečna hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost 1991kJ/481kcal; maščobe 421,1g, od teh nasičene maščobe 16g; ogljikovi hidrati manj kot 1g, od teh sladkorji manj kot 0,5g; beljakovine 25,5g; sol 3g

Mesarija Kragelj

Mesarija Kragelj

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami.

Prihajamo iz majhne vasice Sela pri Volčah v Posočju. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesnati s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli in ni jih malo.

Karmen M.
Slastna
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.