Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Pražena bučna semena

št. ocen: 7
Pražena bučna semena
domače

Hrustljava bučna semena so za bistre buče. Ljudje jih menda uživamo že več tisoč let! Zagotovo pa vemo, da so pražena bučna semena spremljala pripovedi naših dedov v dolgih zimskih večerih. In v tem je zrno soli. 

Količina: 120 g

Poreklo:Slovenija, posestvo Passero iz Prekmurja.

 

Cena: 5,30 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: bučna semena, sol


Hraniti na suhem in hladnem.


Povprečna hranilna vrednost na 100 g
2403Kj/574 kcal
MAŠČOBE 49 g (NASIČENE 8,5 g)
OGLJIKOVI HIDRATI 15 g (SLADKORJI 1,3 g)
BELJAKOVINE 30 g
SOL 0,3 g

Naša posestvo je staro, mi pa smo mladi. Iz roda v rod smo dedovali delavnost, gostoljubnost in vrednote, ki so temelj naše radodarnosti. Z ljubeznijo in spoštovanjem jemljemo, kar smo dobili. Spreminjamo se, da bi ohranjali in radi dajemo naprej. Vemo, da je dobro deliti dobro. Z vami delimo Radosti Prekmurja.

 

Posestvo Passero

Mojca Ž.
Najljubša malica.
 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

  • Bučna juh'ca z ingverjem

    08.10.2023

    Kremasta bučna juha z ingverjem je preprosta jed. Idealna tudi za malo hladnejše dni. Sezona hokaido buč namreč traja vse od jesenskih dni pa do pozne zime. Sveži ingver s korenjem ter hokaido bučo ustvari okusno ter kremasto juho.
    Preberi več
     
  • Brownie z lešniki in brusnicami

    08.01.2020

    Browniji so zelo preprosta in hitro pripravljena sladica, ki se po okusu lahko kosa z najboljšimi tortami. Tokrat vam ponujamo recept za omamno dobre čokoladne brownije, ki smo jim za okus in svežino dodali še lešnike in brusnice.
    Preberi več
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.