Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Domače slane palčke

Domače slane palčke

Domače slane palčke so ročno izdelane. Hrustljav prigrizek je pripravljen iz pšenične moke, saj včasih dan potrebuje samo malce več soli in hrustanja. Narejene s spoštovanjem lokalnih znanj, veščin in tradicije.

TEŽA: 150 g neto

 

Cena: 3,70 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: pšenična moka (tip 500), mleko, jedilno rafinirano sončnično olje, suhi kvas (emulgator E491), jedilna sol, sladkor, premaz z jajcem.

Alergeni: pšenična moka jajca, mleko; izdelek lahko vsebuje sledi oreščkov in sezama.

Hranilne vrednosti:
Energijska vrednost:1795 kJ / 429 kcal
Maščobe 16,24 g
od tega nasičene 3,1 g
Ogljikovi hidrati 59,0 g
od tega sladkorji 2,7 g
Beljakovine 11,6 g
Sol 1,31 g

Če vas bo pot zanesla proti Panonski nižini in če se boste peljali med širno ravnico, zavijte v Malo Polano, kjer boste na robu vasice prišli do Sabolove domačije, tukaj ima sedež zaposlitveni center Pomelaj. Na domačiji pod spretnimi rokami rokodelcev nastajajo uporabni izdelki iz koruznega ličja, slame, šibe. Iz »hiže« pa vedno diši po pogačah, marmeladah in različnih prigrizkih, sladkih in slanih.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.