Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Ječmenovi krekerji Mr. Fibre's - rožmarin in sol

št. ocen: 16
Ječmenovi krekerji Mr. Fibre's - rožmarin in sol

Mr. Fibre's krekerji so alternativa klasičnim prigrizkom, ki v svoji hrustljavi obliki skrivajo ogromno potenciala. S svojimi kvalitetnimi in funkcionalnimi sestavinami prepričajo še tako zahtevnega kupca in mu pokažejo, da so lahko zdravi prigrizki tudi okusni. Mr. Fibre's je njihova prva izbira.

Okus: rožmarin in sol

Količina: 80 g

 

Cena: 3,40 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Mr. Fibre's je znamka kvalitetnih funkcionalnih prigrizkov. Plod 3-letnega razvoja je funkcionalni kreker iz treh mok, ki je nastal pod taktirko dveh magistrov živilstva. Prepričana sta, da so lahko prigrizki tudi zdravi in ob uživanju le teh, ne rabimo imeti slabe vesti. To potrjujeta s prvim izdelkom - krekerji Mr.Fibre's.Krekerji Mr. Fibre's so izdelani iz samo sedmih sestavin. Ječmenove, čičerikine in bele moke, vzhajalnega sredstva (soda bikarbona), ječmenovega sladu, kvalitetne rastlinske maščobe in vode.

Vse surovine so rastlinskega izvora, tako da, so primerni tudi za vegane. Krekerji so ročno izdelani, saj se vse razen mešanja dela ročno. Maso se oblikuje z ročnim ekstrudorjem, se jo razreže na posamezne krekerje, ki se jih ročno preluknja in posuje s soljo in začimbami. Tako izdelane krekerje se potem prenese na pladnje, ki gredo v parno peč. Po peki jih ohladimo na sobni temperaturi in pakiramo v vrečke opremljene z etiketo.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.