Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Linški piškoti

št. ocen: 5

Ročno izdelani klasični piškoti z odlično jagodno marmelado.

Količina: 200 g

 

Cena: 4,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

SESTAVINE: pšenična moka, maslo, sladkor, jajca, pecilni prašek E500. Nadev: jagodna marmelada (jagodna kaša, sladkor, pektin)

ALERGENI: gluten, laktoza, jajca

HRANILNE VREDNOSTI:
Povprečna hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost 390kcal
Ogljikovi hidrati 46g, od tega sladkorji 15g
Maščobe 20g, od tega nasičene maščobe 12g
Beljakovine 7,6g
Sol 0,64g

Ekološka kmetija Potočnik-Poprask se nahaja na sončnih pobočjih Skorna v občini Šmartno ob Paki, kjer od leta 2001 kmetujejo po načelih ekološkega kmetovanja. Družinsko kmetijo sta Aleš in Tatjana Poprask usmerila v dopolnilno dejavnost, kjer obiskovalcem ponudijo pristna doživetja in kakovostne domače okuse. Blagovna znamka Potočnik-Poprask slovi po domačih piškotih neprekosljive kakovosti in pristnega porekla. Izdelani so ročno v družinskem krogu. Zanje Tatjana izbira najboljše sestavine in jih skrbno uravnoteži. Uporabljajo moke iz lokalnega mlina, sadje za marmelade pa dokupijo na slovenskih kmetijah. Trudijo se zadovoljiti vse svoje kupce, zato vedno znova razvijajo nove izdelke in okuse.

Jana A.
Izredno okusni in masleni linski piskoti, katerim seveda ne morejo parirati industrijski. Ravno dovolj so socni, tudi marmelada je okusna. Ne razmisljamo vec o kaksnih drugih, bomo kar kupovali te zmagovalce se naprej.
Sara S.
Božansko okusni linški piškoti, ravno prav mehki, pravi klasični linški piškoti. Kot bi jih naredila babica.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.