Sladka jesenska gajbica

Ocena uporabnikov:

Naročite sveže in osvežujoče jesensko sladko sadje, direktno na vaš dom ali v službo. Sadje izberemo ročno na dan dostave in vam ga v istem dnevu dostavimo.

Sadje je osvežilno in polno hranilnih vrednosti, ki pripomorejo k boljšemu delovanju vašega telesa doma ali v službi.

Naročite gajbico direktno na vaš dom ali v službo. Dostava v Ljubljani in okolici je BREZPLAČNA.

ZAMENJAJ VSEBINO GAJBICE

 

Cena: 15,50 €

Stanje zaloge: na voljo

V košarico ste dodali izdelek za katerega je potrebno biti star najmanj 18 let.

 
 
 

Sladka jesenska gajbica vsebuje 6 kg integrirano pridelanega sadja:

* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

V košarico

Cena: 15,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Koristne lastnosti sadja:

  • slive vsebujejo veliko antioksidantov, pomaga pri odvajanju strupenih snovi iz telesa, ščiti ledvica in jetra. Ringlo tako kot sliva je odličen za hitrejšo in boljšo prebavo, saj pospešujejo presnovo ogljikovih hidratov in tako preprečujejo prekomerno telesno težo.
  • belo grozdje vsebuje veliko vitaminov B in C ter veliko pomembnih mineralov ter tudi sadnih kislin in grozdnega sladkorja. Grozdje je poln bogatih mineralov, ki so pomembna hrana za živce, možgane, kosti in zobovje
  • hruške so polne prehranskih vlaknin, ki pospešujejo prebavo in zmanjšujejo tveganje za nastanek holesterola in srčno - žilnih obolenj. Hruške so polne kalija, vitaminov A, B, C in E. So hitro prebavljive in pospešujejo prebavo.
  • jabolka so znana ljudska zdravila proti driski pri dojenčih in otrocih. Vsebujejo veliko mineralov in vitaminov, ki nas branijo pred slabokrvnjostjo in bledičnostjo. Antioksidanti v jabolku, naše telo ščitijo pred slabimi celicami in razgrajujejo maščobo.

   Brezplačna dostava na območju Ljubljane in okolice.

V naslednja mesta Kranj, Celje, Maribor, Hoče, Koper, Izola in Novo mesto tudi dostavljamo in sicer preko ekspresne službe City Express:

Strošek dostave do 15 kg znaša 3,90 eur.

 Preverite, ali dostavljamo tudi v vaš kraj.

Anonimen
Luštna gajbica z odlično, svežo, okusno vsebino :) Hvala za hitro dostavo!
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Zelo sem bila zadovoljna tako z gajbico kot z dostavo. Všeč mi je bilo, da sem dobila več grozdja namesto sliv. Tako da se bom še poslužila vaše storitve.
Anonimen
Anonimen
Lepo oblikovana in sestavljena košarica. Škoda pa, da vsebuje navadno trgovsko sadje in ne sadja iz kakšne domače kmetije.
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Vse je bilo super.
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Ob nakupu sem ugotovil, da ne gre za sadje lokalne predelave (ne vem, zakaj sem to pričakoval)... v kolikor je sadje enakega ranga kot v Sparu (kjer tudi v vecini primerov ni lokalno pridelano), ne vidim nobene prednosti v vasem servisu, saj so cene za isto sadje cca. 30% visje.
Anonimen
dobra kakovost, hitra dostava.
Anonimen
Namesto sliv dobili pomaranče.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.