Št. produktov: 0
Opis: Hruške uvrščamo v družino rožnic, ki so jih najprej pridelovali v toplejših območjih, danes pa uspevajo tudi v tistih malo hladnejših. Večino hrušk dozori avgusta oziroma v začetku septembra.
Shranjevanje: Hruške naj bodo spravljene na hladnem, za dozorevanje pa jih postavite na sobno temperaturo - dlje časa kot so bile pred tem na hladnem, hitreje bodo nato dozorele. Če želite pospešiti proces jih dajte v papirnato vrečko z zrelim jabolkom ali banano. Kako preveri ali je hruška že zrela ? Nežno pritisni s palcem na ''vrat'' hruške in če se vda, je ravno prava za uživanje.
Razred II.
Obvestilo
V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.
12.10.2022
Št. produktov: 0