Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Kostanj Maron

št. ocen: 19

Opis: Kostanj zori oktobra in novembra, njegov plod pa je značilno rjave barve. Je brez vonja, shranjen pa je v bodičastem ovoju.

Shramba: Kostanj hranite na hladnem, lahko tudi v hladilniku, a ne dlje kot dva tedna in naj ne bo v plastični vrečki. Svežega ali pečenega lahko tudi zamrznemo.

Kostanj iz kmetije Krošelj:

  • 100% lokalno pridelan ter sveže dostavljen na dom.
  • Sorta MARON.

Kako na kmetijah preverijo kvaliteto kostanja?

  1. Najprej ga pregledajo ročno.
  2. Nato ga potopijo v vodo, tisti ki splava na površje je zagotovo gnil, zato ga odstranijo.
  3. Normalno je za se zgodi, da je na porcijo (kg) 2% do 3% gnilega, kar z nobenim testom ne moreš zagotovo predvideti.

Nadaljuj s sestavljanjem gajbice.

 

Cena: 6,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 
  
* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.

Razred II. 

Obvestilo

V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.

NATAŠA G.
Na pogled zelo lep in velik, po pečenju smo zavrgli 80% vsega kostanja, saj je bil praktično ves črviv in neužiten. Ne priporočam nakupa.
Jana A.
Maroni so bili v slabem stanju, Skoraj vse smo morali zavreci. Izgledali so tudi kot da so ze nekaj casa nekje bili shranjeni.
Neva S.
Odlicni.
Nena G.
okusen in zelo malo črviv.
Katja K.
posušeni, črni kostanji. uporabnih samo 10 %. :(
Ana V.
Več kot polovica gnilih, brez okusa.
Anamarija J.
Še nikoli nisem videla tako velikih kostanjev. Bili so tudi okusni, vendar je bilo veliko tudi črvivih - vsekakor bio :)
Nina B.
Kar nekaj je bilo v notranjosti gnilih, sicer pa so bili ostali okusni.
 

Priporočamo tudi

 

Novice

  • 5 korakov do popolno pečenega KOSTANJA

    26.09.2020

    Jesen je čas, ko spet zadiši po kostanju. Nič ni bolj prijetnega kot vonj, ki ga pričara pečen kostanj. S svojo sestavo mineralov, vitaminov in vlaknin nam v prehodnem obdobju iz poletja na jesen tudi pomaga, da se telo lažje prilagodi na hladnejše vreme.
    Več o ...
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.