Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Dragon Fruit (Pitaja)

št. ocen: 13
Dragon Fruit (Pitaja)

Pitaja ali zmajev sadež je tropski sadež, ki izhaja iz Mehike in je plod kaktusa.

Pitaja ima roza zunanjost ter notranjost, ki je bela s črnimi pikicami ali pa notranjost, ki je roza barve.

By air pomeni, da sadež optimalno dozori na zraku in soncu in je takoj po trganju pripeljan z letalskim prevozom. S tem se izognemo  veliko daljšim prevozom z ladijo, kjer trgajo nezrele sadeže in jih špricajo z raznimi sredstvi za dozorevanje. 

 

Cena: 9,35 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 
  
* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.

Dragon plodovi so zelo občutljivi na pritisk in zato morajo biti na voljo le posamično pakirani. Najbolje jih je hraniti na sobni temperaturi, tako shranjeni zdržijo 4-5 dni. Ni jih priporočljivo lupiti ali rezati, vse dokler se ga ne odločite pojesti. V primeru da želite podaljšati rok trajanja, ga lahko postavite v hladilnik, kjer bo zdržal tudi do 2 tedna, le ne pozabite ga dati v dobro zaprto vrečko, saj lahko v nasprotnem primeru zaradi bližine drugih živil spremeni okus.

Mojca Ž.
Okusen veliko bolj kot trgovinski.
Katja Š.
Sadež je bil sočen, ravno prav zrel.
Tadeja F.
Super izdelek!
Silva B.
Prvič smo ga jedli in nam je bil všeč.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.