Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Ocvrt brstični ohrovt s slanino in čilijem

Ocvrt brstični ohrovt ima prav poseben okus in se razlikuje od kuhane različice. Za bolj poln okus smo dodali slanino in čili.

Postrežemo kot solato ali prilogo k mesu.

Količina: 200 ml

Rok uporabe: 14 dni od nakupa izdelka. Po odprtju porabiti v dveh dneh.

 

Cena: 6,00 €

Stanje zaloge: ni na voljo

  1. Žal je zaloga pošla, preverite ponovno jutri.

 
 
 

Sestavine:
Brstični ohrovt, slanina, čili, olivno olje, kis, sol

Janez Bratovž – kuharski mojster Chef , sodi v sam vrh ne samo slovenske, pač pa tudi svetovne kulinarike. Velja za pionirja sodobne slovenske kulinarike in seznam njegovih kuharskih izkušenj je bogat, pester in kreativen. Krožniki so pripravljeni z najvišjo mero okusa in znanj.

Janez Bratovž je v življenju poskusil veliko, tudi molekularno kuhinjo in na koncu ugotovil, da je najboljše tisto, kar je tudi najbolj enostavno. Bil je med prvimi v Sloveniji, ki je začel poudarjati pomen kakovostnih sestavin, in ljubljanska tržnica je že 20 let njegova vsakodnevna jutranja postojanka. Zanj je najpomembnejša osnovna sestavina. Kot pove sam: »Če imaš dobro sestavino, ni treba uporabljati raznih kuharskih tehnik. Zato je moja hrana enostavna. Rad imam čiste, naravne okuse. Najraje slišim, da nekdo reče, da je pri meni jedel korenje, ki ima okus kot pred 40 leti.«

Jedi Janeza Bratovža temeljijo na odnosu med štirimi osnovnimi elementi: zemlja, voda, zrak in ogenj. Voda je znamenje slanega, ogenj grenkobe, zrak kislega in zemlja sladkega okusa. Atmosfera v JB restavraciji in suvereno domiselne jedi Chefa pričarajo obiskovalcem ozračje harmonične razkošnosti.

Janez Bratovž

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.