Št. produktov: 0
Chef Janez Bratovž o marmeladi iz hokaido buče pove:"Domače hokaido buče smo najprej popekli v pečici, nato smo jih počasi kuhali z malo sladkorja. S cimetom in zvezdnim janežem smo marmeladi dodali božični pridih za prihajajoči praznični čas. Priporočamo jo k svinjski pečenki, k siru s plemenito plesnijo ali kot namaz."
Količina: 100 ml
Rok uporabe: 3 mesece od nakupa izdelka ali največ 1 teden po odprtju.
Sestavine:
Hokaido buča, maslo, sladkor, cimet, zvezdni janež
Količina:
100ml
Rok uporabe:
3 mesece od nakupa izdelka ali največ 1 teden po odprtju.
Janez Bratovž – kuharski mojster Chef , sodi v sam vrh ne samo slovenske, pač pa tudi svetovne kulinarike. Velja za pionirja sodobne slovenske kulinarike in seznam njegovih kuharskih izkušenj je bogat, pester in kreativen. Krožniki so pripravljeni z najvišjo mero okusa in znanj.
Janez Bratovž je v življenju poskusil veliko, tudi molekularno kuhinjo in na koncu ugotovil, da je najboljše tisto, kar je tudi najbolj enostavno. Bil je med prvimi v Sloveniji, ki je začel poudarjati pomen kakovostnih sestavin, in ljubljanska tržnica je že 20 let njegova vsakodnevna jutranja postojanka. Zanj je najpomembnejša osnovna sestavina. Kot pove sam: »Če imaš dobro sestavino, ni treba uporabljati raznih kuharskih tehnik. Zato je moja hrana enostavna. Rad imam čiste, naravne okuse. Najraje slišim, da nekdo reče, da je pri meni jedel korenje, ki ima okus kot pred 40 leti.«
Jedi Janeza Bratovža temeljijo na odnosu med štirimi osnovnimi elementi: zemlja, voda, zrak in ogenj. Voda je znamenje slanega, ogenj grenkobe, zrak kislega in zemlja sladkega okusa. Atmosfera v JB restavraciji in suvereno domiselne jedi Chefa pričarajo obiskovalcem ozračje harmonične razkošnosti.
Št. produktov: 0