Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Krasno Rdeče 2021

Krasno Rdeče 2021

Krasno rdeče je zvrst merlota, cabernet franca in cabernet sauvignona, ki te popelje v Gorška Brda. Z gastronomsko linijo Krasno so v Kleti Brda izrazili značilnosti izjemnega okoliša in hkrati podali odgovor na zahteve sodobne gastronomije v najboljših restavracijah. Odlično dopolnjuje zrezke tako z žara kot v omaki, jedi iz divjačine in srednje dozorele sire.

LASTNOSTI:

  • Stopnja alkohola: 13,50%
  • Stil vina: Sveže rdeče
  • Država: Slovenija
  • Regija: Goriška Brda

* Uporaba promocijske kode in kode s popustom ni mogoča za ta izdelek.

 

Cena: 9,30 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Klet Goriška Brda je postala že znamenitost in svojo prepoznavnost ustvarila tudi na svetovni ravni in ne samo v Sloveniji.

 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

  • Dušeno rdeče zelje z jabolki

    09.11.2022

    Martinovanje ali martinovo je praznik, posvečen novemu vinu in obdobju, ko se mošt spremeni v vino. Po starih običajih naj bi si na ta dan privoščili hrustljavo zapečeno perutnino, rdeče zelje in mlince, vse skupaj pa naj bi zalili s kozarcem novega vina. Pripravili smo recept za okusno dušeno rdeče zelje z jabolki.
    Preberi več
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.