Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Sirup iz jagodičevja 0,5 l

Sirup iz jagodičevja 0,5 l

Sirup je izdelan iz domačega jagodičevja. V sirupu je rdeči in črni ribez, maline, jagode in robide, zaradi česar je nekoliko kiselkastega okusa. Sirup iz jagodičevja je odličen tudi kot preliv na sladoledu ali kot dodatek v koktejlih.

Neto: 0,5 l

Proizvedeno v Sloveniji.

 

Cena: 6,40 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: rdeči in črni ribez, maline, jagode, robide v spremenljivih količinah, voda, sladkor, citronska kislina.

Hraniti v hladnem in temnem prostoru, načeto hraniti v hladilniku.

Pred uporabo pretresite.

Razredčite z vodo po okusu.

O naši kmetiji
Smo majhna družinska kmetija z Ljubljanskega barja, ki se je s pridelavo in predelavo zelenjave ter sadja za prodajo začela ukvarjati šele nekaj let nazaj. Začeli smo čisto naključno, ko so nas naši prijatelji in znanci prosili za del našega bogatega pridelka. Čez čas je njiva zrasla ter z njo tudi obseg ponudbe. Kljub temu nam je bistvenega pomena, da zelenjavo in sadje pridelujemo na povsem naraven način, brez vsakršnih umetnih pripravkov. Celo proti plevelu se borimo "na roke" ter ga pulimo sami. Naše vložnine, sokovi, pecivo ter testenine ne vsebujejo umetnih dodatkov, veliko pa jih je narejenih po tradicionalnih receptih naših babic, marsikatera marmelada, namaz ali pecivo pa so plod našega ustvarjanja in izpopolnjevanja receptur.

Kaj pa Eko ali bio certifikat?
Zaradi naše butične pridelave sadja in zelenjave certifikata ne bomo pridobivali. Eko certifikat dovoljuje uporabo določenih vrst škropiv. Pri nas ne uporabljamo niti teh, ki so sicer v eko pridelavi dovoljeni. Naša zelenjava je pridelana na popolnoma naraven način, uporabljamo samo naravna zaščitna sredstva, kot so koprive, pelin, žajbelj in alge prav tako pa naše kulture kombiniramo tako, da ne ustvarjajo ugodnih pogojev za razvoj škodljivcev. Kvaliteto in predvsem okus naše zelenjave lahko potrdijo naše zveste stranke, dober glas o nas pa se hitro širi od ust do ust.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.