Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Hoppy Cola

Hoppy Cola

Hoppy Cola - Osvežujoča in zdrava novost med vašimi najljubšimi pijačami!


V čem je tako drugačna? Butična proizvodnja omogoča, da za izdelovanje sodavic, predvsem pa Cole, ki ima med vsemi največ sestavin, uporabilo le prave in naravne surovine. Z veliko mero občutka in iznajdljivosti je pivovarna Pelicon izdelala Colo brez umetnih barvil, umetnih arom in brez umetnih sladil. Edinstvena mešanica izvlečkov zelišč, začimb in hmelja nam je ponudila okusen in osvežilen izdelek. V njem pa boste našli zgolj dobrih 7 g sladkorja. Kar je v primerjavi s podobnimi izdelki občutno manj.


Privoščite si jo lahko ohlajeno na 8˚C, ali pa v izbranem koktajlu z drugimi pijačami. Miksu dodajte še rezino limete ter veliko ledu - et voilà!

VOLUMEN: 250 ml

 

Cena: 1,99 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

LASTNOSTI: Hoppy Cola je narejena iz naravnih sestavin, brez umetnih barvil, arom, emulgatorjev in ojačevalcev okusov. Je eden redkih slovenskih izdelkov, ki združuje v enem izdelku odlične sestavine, malo sladkorja, a še vedno ponuja poln okus brez kompromisov.

SESTAVINE: Voda, sladkor, izvleček praženega ječmena (gluten), kislina: mlečna kislina (vegan), naravne arome: vanilja, hmelj sorte Citra, cimet, pomaranča, limona, muškatni orešček, konzervans: kalijev sorbat.

ALERGENI: Gluten.

HRANILNE VREDNOSTI (v 1OO ml):
energijska vrednost: 34 kcal/146 kJ;
ogljikovi hidrati: 8,5 g od tega sladkorji: 7,6 g;
skupne maščobe, beljakovine, vlaknine in sol: 0 g.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.