Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Osem

št. ocen: 51

Sestavine: pšenična moka tip 500 (85%), pšenična polnozrnata moka (15%), voda, sol.

Vse tri vrste kruha so narejene iz kislega testa (droži) po metodi, ki traja 3 dni. Kruh ne vsebuje nobenih aditivov in je narejen le iz sestavin, ki so naštete v sestavnicah.

Dnevna zaloga je zelo omejena, saj je kruh dnevno naročen iz Pekarne Osem in svež.

 

Cena: 2,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Pekarna Osem se opiše:

Mala pekarna z veliko dušo, ki se nahaja v osrčju stare Ljubljane.

V današnjem svetu smo preveč podrejeni hitrosti. Hitimo proti cilju, hočemo čimprej uspeti, obožujemo vse kar je instant in oh in sploh smo kul, ko vozimo le po levem pasu avtoceste. Taka je pač današnja realnost, uspejo le najmočnejši in najhitrejši. Športniki si pomagajo s prepovedanimi živili, kruh pa ... prav tako. Romantični časi, ko so piflarji dobili najlepše punce so mimo, uspejo le napumpani orjaki. Naš kruh je drugačen. S počasnim učenjem se prebija proti cilju in na koncu reče »bemti se je splačalo«. Švarcenegerjem na levem pasu pa se smeji v obraz, ko počasi križari po odstavnem pasu.

Katja B.
mmmmm
Ruth H.
Najboljši kruh daleč naokrog! Svež še tretji dan.
Katja B.
Meni najboljši kruh. Odličen za karkoli in super za bruschette.
KATJA G.
Najboljši kruh, ki sem ga jedla kadarkoli!
Špela V.
Kruh je božanski. Samo še tega si želimo jest doma.
Petra F.
Vrhunski!!!
Miloš K.
vrhunski kruhi
Katja B.
Ta kruh je nebeško dober
Petra F.
Odličen!!
Silvester M.
Že naslednji dan trd in suh,verjetno “stara” zaloga...
 

Priporočamo tudi

 

Novice

  • Deseti tradicionalni slovenski zajtrk

    16.11.2020

    Tudi letos bomo na tretji petek v novembru, 20. 11., obeležili dan slovenske hrane in spremljajoči Tradicionalni slovenski zajtrk, ki bo letos že deseti po vrsti.
    Več o ...
     
  • Gajbica & pekarna Osem

    20.03.2020

    V osrčju stare Ljubljane se med butičnimi hoteli, umetniškimi ateljeji in restavracijami nahaja čaroben prostor iz katerega vsako jutro zadiši po sveže pečenem kruhu.
    Več o ...
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.