Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Napolitanske pica rolce - klasik

Napolitanske pica rolce - klasik
freeze

Zamrznjene napolitanske pica rolce so narejene iz testa po napolitanskem vzoru, zaradi katerega rolce ne obležijo v želodcu. So puhaste, rahle, niso mastne in so hitro pripravljene. Primerne za nenapovedane obiske, hitro/okusno kosilo ali kar tako kot prigrizek.

TEŽA: cca 450g

SESTAVINE: testo, mozzarella fior di lattte, kuhan pršut.

 

Cena: 8,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

SESTAVINE: bela pšenična moka, voda, kvas, olivno olje, jedilna sol, kuhan pršut (svinjsko stegno, jedilna sol), sir - mozzarela.

ALERGENI: gluten, gorčica, jajce, riba, mlečni izdelek/laktoza (sir).

Navodilo za pripravo: zamrznjene rolice položite na pekač obložen s peki pepirjem, pekač vstavite v vročo pečico in pečite 10-15 min pri temperaturi +180°C. Odmrznjenega izdelka ponovno ne zamrzujete. Odmrznjen izdelek shranite v hladilniku in porabite v 2 dneh.

Picerija Šmonca je prva napolitanska picerija na področju Gorenjske. V ponudbi imajo napolitanske pice in pica rolce. Ker so želeli približati svoje okusne pice tudi domovom po Sloveniji, so ustvarili zamrznjene napolitanske pica rolice za domačo dopeko. Pica rolce so pred pečene in se lahko preprosto dokončajo v mikrovalovni pečici ali navadni pečici.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.