Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Pizza testo z drožmi - 2 hlebčka

št. ocen: 4

Love2Bake testo z drožmi za pripravo napolitanskega tipa pice. Zaradi izključne uporabe droži kot vzhajalno sredstvo, je testo lažje prebavljivo, vsebuje črevesju prijazne bakterije lactobacillus, gluten je zaradi dolge fermentacije bolje razgrajen in lažje prebavljiv. Prav tako imajo izdelki iz droži nižji glikemični indeks ter lažje dostopne minerale ter hranilne snovi za naše telo. Izdelek je hitro zamrznjen. Po odtajanju ne zamrzujte ponovno.

LASTNOSTI: Po prejemu izdelka ga je potrebno hraniti v hladilniku in porabiti v 3 dneh.
KOLIČINA: 2 x 230 g

 

Cena: 7,20 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

LASTNOSTI: Po prejemu izdelka ga je potrebno hraniti v hladilniku in porabiti v 3 dneh. Testo je primerno tudi za vegane in alergike saj ne vsebuje barvil, laktoze, jajc, oreščkov in konzervansov. Narejeno le iz štirih sestavin (moka, voda, sol, olivno olje). Priprava pice je enostavna in hitra. Odtajano testo raztegnemo, obložimo po želji in spečemo v pečici (6minut na max. temperaturi). Za podrobnejša navodila poskenirajte QR kodo na embalaži.
SESTAVINE: pšenična moka, voda, droži (pšenična moka), sol, olivno olje. Vsebuje gluten, lahko vsebuje sledi soje.
ALERGENI: gluten, sledi soje, jajc in laktoze

Ana P.
Najboljše.
Jana A.
Testo je odlicen ""plonk pripomocek" za vse tiste, ki se jim ne ljubi ali nimajo se casa ukvarjati z vzgojo drozi. :) Jaz spadam bolj med prve. :blush: Kupovala sem ze razlicne pripravljene zmesi z drozmi, a to testo z naskokom vodi - ze kot samostojno je izjemno okusno in ravno prav slano. Mi ga ne uporabljamo le za pico, ampak kot "podlogo" za vse sorte. Vedno je na zalogi!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.