Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

BAM Premium čokoladni namaz

št. ocen: 2
BAM Premium čokoladni namaz

Premium čokoladni namaz by Mojačokolada.si poleg pravega kakava v prahu vsebuje kar 50% lešnikov, zato ima zelo bogat čokoladno-lešnikov okus.

Količina: 200 g

 

 

Cena: 7,99 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine:
Lešnikova pasta (50%), sladkor, manj masten kakav (4,5%).
Izdelek lahko vsebuje sledi drugih oreščkov, sezama, mleka in soje. Izdelek je brez GSO in njihovih derivatov.
Hranilne vrednosti (za 100 g)
Energijska vrednost: 2365 KJ / 565 kcal
Beljakovine: 10 g
Ogljikovi hidrati: 48 g (od tega sladkorji: 44 g)
Maščoba: 37 g (od tega nasičenih: 2,5 g)

Shranjevanje izdelka
Namaz shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni sončni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku.

Blagovna znamka BAM je bila ustvarjen z željo približati vrhunsko peko in slaščice v domače kuhinje. BAM izdelki za peko so narejen za vse, ki imajo radi čokolado in imajo strast do izdelovanja tort, pit in drugih slaščic. Z najkakovostnejšimi sestavinami in prefinjenimi okusi je BAM najboljša izbira za vse, ki želijo svoje sladke kreacije dvigniti na višjo raven.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.