Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Malinova marmelada

št. ocen: 1
Malinova marmelada

Domača marmelada z visokim deležem malin. Ker je narejena z želirnim sladkorjem, je kuhana kratek čas, zato ohrani večino arome.

Količina: 212 ml

 

Cena: 5,80 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

SESTAVINE: maline 75%, želirni sladkor, limonin sok

ALERGENI: /

HRANILNE VREDNOSTI:
Povprečna hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost 157kcal
Ogljikovi hidrati 41 g, od tega sladkorji 38 g
Maščobe 0,7g, od tega nasičene maščobe 0g
Beljakovine 0,8g
Sol 0 g
KOLIČINA: 1 kom

Ekološka kmetija Potočnik-Poprask se nahaja na sončnih pobočjih Skorna v občini Šmartno ob Paki, kjer od leta 2001 kmetujejo po načelih ekološkega kmetovanja. Družinsko kmetijo sta Aleš in Tatjana Poprask usmerila v dopolnilno dejavnost, kjer obiskovalcem ponudijo pristna doživetja in kakovostne domače okuse. Blagovna znamka Potočnik-Poprask slovi po domačih piškotih neprekosljive kakovosti in pristnega porekla. Izdelani so ročno v družinskem krogu. Zanje Tatjana izbira najboljše sestavine in jih skrbno uravnoteži. Uporabljajo moke iz lokalnega mlina, sadje za marmelade pa dokupijo na slovenskih kmetijah. Trudijo se zadovoljiti vse svoje kupce, zato vedno znova razvijajo nove izdelke in okuse.

Zdenka K.
Odlična, Ne presladka, ne prekisla.. domača.
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.