Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Palačinke za kralje in kraljice

št. ocen: 2

Zmešanica za pripravo Kraljevih palačink na klasičen ali ameriški način.

Količina: 250 g

 

Cena: 2,40 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

SESTAVINE: pšenična moka, sladkor, riževa moka, sredstva za vzhajanje: difosfati, natrijevi karbonati, sol.ALERGENI: Lahko vsebuje sledi soje, sezamovih semen in mleka.

HRANILNE VREDNOSTI:
Energijska vrednost 1351 kJ / 318 kcal
Maščobe 0,8 g od tega nasičenih maščob 0,2 g
Ogljikovi hidrati 70,4 g od tega sladkorjev 11,1 g
Prehranske vlaknine 1,8 g
Beljakovine 6,5 g
Soli 2,3 g

Pri Kralju Matjažu najdete dobro voljo, mal' drugačne dolenjske pizze s pridihom Italije, mrzla Kraljeva craft piva, točen sladoled, odlično kavico in še mnogo več. Naša zgodba se je začela oktobra 2018 z odprtjem Pivnice Kralj Matjaž na Glavnem trgu 11 v Novem mestu in Kraljevimi craft pivi, ki so v njej veselo tekla po grlu. Tudi kaj dobrega za piknt' ni manjkalo. Pivnici se je čez nekaj mesecev na istem naslovu kmalu pridružila Mestna Kavarna, ki je po dolgih letih tu ponovno našla svoj prostor. Zgodbo pa je zaokrožila še Pizzerija Kralj Matjaž, ki je nekaj časa bivala nekaj hiš stran, pa se je kmalu odločila, da se tudi ona preseli na Glavni trg, kjer se celotna hiša zdaj preprosto imenuje Kralj Matjaž. Kralj pa se je odločil pokukati tudi izven dolenjske prestolnice. Svoj prostor je poleti 2020 našel v "dolenjskih Benetkah", na otočku sredi Krke, v Kostanjevici na Krki, v začetku leta 2021 pa smo poslovno enoto odprli tudi v Kranjski Gori! Da pa bi v Kraljevih dobrotah lahko uživali tudi doma, predstavljamo Kraljeve izdelke za peko domače pizze in ostalih pekovskih dobrot, nagrajene z ekološkim certifikatom.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.