Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

BAM Lešnikov namaz

BAM Lešnikov namaz

BAM Lešnikov namaz vsebuje vsaj 55 % praženih Piemontskih lešnikov z zaščiteno geografsko označbo. Kombinacija lešnikov, kremastega mleka in trsnega sladkorja ustvari odličen in okusen namaz. Odlično paše k palačinkam, sadju, pecivu ali preprosto na kruh. Uporabite ga lahko tudi pri peki in pripravi različnih sladic.

Količina: 200 g

 

Cena: 7,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

SESTAVINE

Praženi lešniki iz Piemonta (zaščitena geografska označba, min. 55% lešnikov), sladkor, polnomastno mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin.

ALERGENI

lešniki, soja

HRANILNE VREDNOSTI

Hranilne vrednosti (na 100g):
Energijska vrednost: 566 kcal / 2354 kJ

  • Maščobe: 39 g (od tega nasičene maščobe: 6,2 g)
  • Ogljikovi hidrati: 40 g (od tega sladkor: 38 g)
  • Vlaknine: 5,5 g
  • Beljakovine: 11 g
  • Sol: 0,23 g


SHRANJEVANJE IZDELKA
Namaz shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako izdelek naj ne bo izpostavljen direktni sončni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju v hladilniku.

Blagovna znamka BAM je bila ustvarjen z željo približati vrhunsko peko in slaščice v domače kuhinje. BAM izdelki za peko so narejen za vse, ki imajo radi čokolado in imajo strast do izdelovanja tort, pit in drugih slaščic. Z najkakovostnejšimi sestavinami in prefinjenimi okusi je BAM najboljša izbira za vse, ki želijo svoje sladke kreacije dvigniti na višjo raven.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.