Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Beljakovinska čokoladica Ladies

št. ocen: 2
Beljakovinska čokoladica Ladies
-10%

*Izdelek je pred iztekom roka uporabe (do 31. 03. 2024), zato ima dodeljen popust.*

Vibo Ladies je bila zasnovana z enim ciljem. Narediti idealno zdravo beljakovinsko čokoladico za aktivne dame. Vsebuje namreč dve pametni formuli: Beauty formulo, ki vsebuje kolagen in MSM, ki skrbita za strukturo las, kože in nohtov ter Fat-burning formulo, ki jo sestavljata izvleček zelenega čaja in L-Karnitin in pripomoreta k utrditvi imunskega sistema in pospešenemu metabolizmu. Čokoladica pa ima seveda tudi odličen okus, kot bi jedli popolnoma navadno čokolado.

Količina: 40 g

Poreklo: Slovenija

 

Cena: 1,99 € 1,79 € Najnižja cena pred akcijo: 1,79 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine:

maltitol, kakavovo maslo, sirotkini proteini, posneto mleko v prahu, kakavova masa, lešnikova pasta 15%, kolagen, msm, l-karnitin, izvleček zelenega čaja, *lecitini (soja), sol, naravna aroma vanilije, kakavovih delov najmanj 35,4% v mlečni čokoladi. Lahko vsebuje sledi mleka in arašida. 

Hranilne vrednosti na 40g: 811kJ/194kcal,
Maščobe: 11,8 g (od tega 5,35 g nasičene),
Oglj. hidrati: 12,2 g (od tega 2,33 g sladkorja),
Beljakovine: 10,8 g,
Kolagen: 1 g,
MSM: 500 mg,
Izvleček zelenega čaja: 50 mg,
L-karnitin: 100 mg,
Sol: 0,10 g

Vibo zgodba je nastala po združitvi Nikovih dolgoletnih izkušenj v vrhunskem športu in Blaževih dolgoletnih izkušenj v proizvodnji kvalitetnih čokoladnih izdelkov. Pomanjkanje kvalitetnih zdravih čokoladic, ki so primerne za aktivne posameznike in dovolj kvalitetne tudi za vrhunske športnike, in so hkrati še dobrega okusa je zgodbo po dveh letih razvoja pripeljalo do realizacije. Vibo čokoladice so, z izjemo surovin, v celoti proizvedene v Sloveniji, in sicer v naši butični čokoladnici v Kopru.

Glavni cilj je bil ustvariti zdravo čokoladico, ki je primerna za vsak dan in ima hkrati pozitiven vpliv na počutje tudi na dolgi rok. Vibo pametne čokoladice odlikuje visoka vsebnost beljakovin, zelo nizka vsebnost sladkorja, kvalitetni prehranski dodatki skrbno združeni v posebne Smart formule in mešanica visoko kvalitetne čokolade, ki da čokoladam odličen naraven okus. Jejmo pametno, ker ni dovolj jesti le zdravo.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.