Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

BAM mlečna čokolada 500 g

št. ocen: 3

BAM bela čokolada vsebuje pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo. Je univerzalna, zato jo lahko uporabite pri pripravi skoraj vsake sladice. BAM čokolada je oblikovana v manjše kapljice kar omogoča lažje in enakomernejše topljenje.

Čokolada je BREZ glutena.

Neto količina: 500 g.

 

Cena: 10,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine
Sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije.

Kakavovi deli najmanj 35,1%, najmanj 21,8% mlečnih delov in najmanj 6% mlečne maščobe.

Hranilne vrednosti (za 100 g)
Energijska vrednost 563kCal (2356kJ)

Maščobe: 36,2 g (od tega nasičene: 21,8 g)
Ogljikovi hidrati: 50,9 g (od tega sladkorji: 49,9 g)
Vlaknine: 2,1 g
Beljakovine: 7,0 g
Sol: 0,21 g

Shranjevanje izdelka
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

Blagovna znamka BAM je bila ustvarjen z željo približati vrhunsko peko in slaščice v domače kuhinje. BAM izdelki za peko so narejen za vse, ki imajo radi čokolado in imajo strast do izdelovanja tort, pit in drugih slaščic. Z najkakovostnejšimi sestavinami in prefinjenimi okusi je BAM najboljša izbira za vse, ki želijo svoje sladke kreacije dvigniti na višjo raven.

 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

  • Bananin kruh

    28.04.2021

    Recept za bananin kruh je eden izmed najlažjih receptov, ki smo jih kadarkoli preizkusili. Ne samo, da je preprost in okusen, je tudi zdrava alternativa navadnemu kruhu. Dodamo mu lahko še oreščke kot so pekani, seveda pa lahko dodamo tudi čokoladne koščke, ki se v kombinaciji z bananami odlično podajo.
    Preberi več
     
  • Pituralke: okusni recepti za te zimske hruške

    23.10.2020

    Hruška Pituralka - Ozimka je stara avtohtona sorta, ki uspeva na področju Goriških Brd in ožjega dela Vipavske doline. Uživamo jih pečene ali kuhane, zato smo za vas zbrali tri recepte, ki naj vam služijo za idejo, kako se posladkati s temi okroglimi hruškami.
    Preberi več
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.