Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

BAM temna čokolada

BAM Temna čokolada je zelo univerzalna, vrhunska belgijska temna čokolada proizvajalca Barry Callebaut, ki vsebuje vsaj 55,6% kakavovih delov.

Čokolada je BREZ glutena.

Neto količina: 500 g.

 

Cena: 6,95 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine
Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 55,6%.

Hranilne vrednosti (za 100 g)
Energijska vrednost 549kCal (2297kJ)

Beljakovine: 5,1 g
Ogljikovi hidrati: 46,2 g (od tega sladkorji: 43,5 g)
Maščoba: 36,1 g (od tega nasičene: 21,6 g)
Vlaknine: 8,1 g
Sol: 0,01 g

Shranjevanje izdelka
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava belgijskega proizvajalca Cacao Barry, vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma.

 

Priporočamo tudi