Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

BAM temna čokolada

št. ocen: 7

BAM Temna čokolada je sestavljena iz kakavovega masla, 55,6% kakavovih delov in prave vanilije. Temna čokolada ima zelo univerzalen okus, zato jo lahko uporabite pri pripravi skoraj vsake sladice. BAM čokolada je oblikovana v manjše kapljice kar omogoča lažje in enakomernejše topljenje.

Čokolada je BREZ glutena.

Neto količina: 500 g.

 

Cena: 7,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine
Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 55,6%.

Hranilne vrednosti (za 100 g)
Energijska vrednost 549kCal (2297kJ)

Beljakovine: 5,1 g
Ogljikovi hidrati: 46,2 g (od tega sladkorji: 43,5 g)
Maščoba: 36,1 g (od tega nasičene: 21,6 g)
Vlaknine: 8,1 g
Sol: 0,01 g

Shranjevanje izdelka
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

Blagovna znamka BAM je bila ustvarjen z željo približati vrhunsko peko in slaščice v domače kuhinje. BAM izdelki za peko so narejen za vse, ki imajo radi čokolado in imajo strast do izdelovanja tort, pit in drugih slaščic. Z najkakovostnejšimi sestavinami in prefinjenimi okusi je BAM najboljša izbira za vse, ki želijo svoje sladke kreacije dvigniti na višjo raven.

Petra S.
Izvrstna za peko, odličnega kremnega okusa.
Petra S.
Izvrsten, poln okus.
 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

  • Zimski kolač

    22.12.2020

    V naši ekipi ta čas leta zelo pridno delamo, zato nimamo toliko časa za peko prazničnih slaščic. Imamo pa Anjo, ki nas je tokrat presenetila s krasnim zimskim kolačem, ki je čisto enostaven za pripravo.
    Več o ...
     
  • Pituralke: okusni recepti za te zimske hruške

    23.10.2020

    Hruška Pituralka - Ozimka je stara avtohtona sorta, ki uspeva na področju Goriških Brd in ožjega dela Vipavske doline. Uživamo jih pečene ali kuhane, zato smo za vas zbrali tri recepte, ki naj vam služijo za idejo, kako se posladkati s temi okroglimi hruškami.
    Več o ...
     
  • Torta s čokoladnim moussom in robidami

    31.07.2020

    Sezona robid je v polnem teku in našli smo super način, kako se posladkati z njimi. Privoščite si jih na kremasti torti s čokoladnim moussom, ki ima okus po kavi. Mmmm, se boste lahko zadržali pri enem kosu?
    Več o ...
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.