Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

BAM temna čokolada

4 ocene

BAM Temna čokolada je zelo univerzalna, vrhunska belgijska temna čokolada proizvajalca Barry Callebaut, ki vsebuje vsaj 55,6% kakavovih delov.

Čokolada je BREZ glutena.

Neto količina: 500 g.

 

Cena: 6,95 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine
Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 55,6%.

Hranilne vrednosti (za 100 g)
Energijska vrednost 549kCal (2297kJ)

Beljakovine: 5,1 g
Ogljikovi hidrati: 46,2 g (od tega sladkorji: 43,5 g)
Maščoba: 36,1 g (od tega nasičene: 21,6 g)
Vlaknine: 8,1 g
Sol: 0,01 g

Shranjevanje izdelka
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava belgijskega proizvajalca Cacao Barry, vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma.

Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

  • Pituralke: okusni recepti za te zimske hruške

    23.10.2020

    Hruška Pituralka - Ozimka je stara avtohtona sorta, ki uspeva na področju Goriških Brd in ožjega dela Vipavske doline. Uživamo jih pečene ali kuhane, zato smo za vas zbrali tri recepte, ki naj vam služijo za idejo, kako se posladkati s temi okroglimi hruškami.
    Več o ...
     
  • Torta s čokoladnim moussom in robidami

    31.07.2020

    Sezona robid je v polnem teku in našli smo super način, kako se posladkati z njimi. Privoščite si jih na kremasti torti s čokoladnim moussom, ki ima okus po kavi. Mmmm, se boste lahko zadržali pri enem kosu?
    Več o ...
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.