Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Pralni prašek za belo perilo« Nazaj na seznam

Pralni prašek za belo perilo

Pralni prašek je namenjen pranju belega perila. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja, zato je njegova struktura bolj gosta. Primeren je tudi za ljudi z občutljivo kožo, pranje otroških ter športnih oblačil.

Ne vsebuje encimov, fosfatov, optičnih belil, parabenov, sintetičnih dišav in drugih alergenih dodatkov. Pralni prašek mehča perilo in vodo, zato pri pranju ne potrebujete dodatnih mehčalnih sredstev. Oprano perilo bo imelo nežen vonj po limonski travi.

Vonj: limonska trava

→ 1500ml
→ veganski izdelek
→ BIO sestavine
→ uporaba brez mehčalnih sredstev
→ za občutljivo otroško kožo

 

Cena: 12,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Uporaba: pred vsako uporabo embalažo dobro pretresite! Dozirajte s pomočjo pokrova na embalaži neposredno v boben pralnega stroja. Trdovratne madeže predhodno natrite s pralnim praškom oziroma odstranjevalcem trdovratnih madežev Odori. Pustite nekaj minut in perilo operite. Hranite pri sobni temperaturi.

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: < 5%: belila na osnovi kisika; 5% – < 15%: milo*. Vsebuje parfum (Eterično olje Limonina trava*), Geraniol**.

Kontrolira KON CERT MB –*iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja

Pozor:

H319 Povzroča hudo draženje oči.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči.
P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.

NARAVNI IZDELKI
Telo ni iz umetnih sestavin, zato jih ne potrebuje. Odori za vas pripravlja 100-odstotno naravne izdelke za dom in osebno nego, ki so učinkoviti, nežni, dišeči, varni in zdravi, prijazni do kože in narave, celo do pralnega stroja. Ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, alkoholov, encimov in drugih dodatkov.

SESTAVINE
Zelišča in cvetove iz Ljubljanskega barja poberemo, stisnemo in zmeljemo, da pridobimo dragocena olja in esence, ki vam jih ponudimo v okolju prijazni embalaži, namenjeni večkratnemu polnjenju. Bistveno pri procesu izdelave je, da sestavin ne pregrevamo, zato ohranimo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Večino sestavin pripravimo, vzgojimo in izdelamo sami. Raziščemo in preizkusimo tehnološke postopke, pravilna zaporedja, temperature in procese. Imamo svoj zeliščni vrt in lasten čebelnjak. Kadar je mogoče, so naši izdelki veganski, vsi pa nastanejo brez postopkov, ki bi kakorkoli poškodovali živali.

POSLANSTVO
Z Odori povabite obilje narave, da poskrbi za vas, medtem pa se ji za njene darove oddolžite tudi z okolju prijazno embalažo izdelkov, ki jo je mogoče ponovno napolniti.

 

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.