Št. produktov: 0
Sestavljena iz svinjine, divjačine (medved, jelen) in slanine. Kot pri klobaski BioSing z njo želimo poudariti predvsem pristno, odprto, nežno aromo zorjenega mesa, kjer se občuti naravno sestavo in pozabljene okuse brez dodanih aditivov. Nadgradnjo in večjo kompleksnost okusa dosežemo s fazo podaljšanega zorenja.
VSI IZDELKI BioSing SO BREZ DODANIH ADDITIVOV.
BioSing izdelke je moč dobiti samo v izbranih restavracijah najvišjega nivoja, kot so: Top 50, Michelin Star, JRE, Hiša Franko, Restavracija Strelec, Krištof Predsolje, Denk, Domačija Novak, Vovko, Debeluh, Repovž, Gostišče Grič, Rakar.
Teža cca. 120g
DODATNO: Pri nakupu dobite prezentacijsko knjižico z navodili za uporabo.
VSI IZDELKI BioSing SO BREZ DODANIH ADDITIVOV.
To nedvoumno izpostavimo tudi z napisom na deklaracijsko nalepko vsakega izdelka. Na trgu ponudba suhomesnatih izdelkov brez nitritne soli in ostalih aditivov praktično ne obstoji. Stvaritvam BioSing so poleg mesa in slanine dodani samo nejodirana morska sol, začimbe, vino, česen in cognac.
Stvaritve BioSing se servirajo v nekaterih najboljših svetovnih in slovenskih restavracijah vključujoč Top 50, Michelin Star, JRE,... V Sloveniji naše izdelke ni možno najti v nobeni klasični trgovini, tržnici, sejmu.
BioSing izdelke je moč dobiti samo v izbranih restavracijah najvišjega nivoja, kot so Hiša Franko, Restavracija Strelec, Krištof Predsolje, Denk, Domačija Novak, Vovko, Debeluh, Repovž, Gostišče Grič, Rakar.
David Lesar ustanovitelj in srce podjetja BioSing živi in ustvarja v ribniški dolini, ki ima v Sloveniji najdaljšo, večstoletno obrtniško tradicijo in se lahko pohvali s prvim izdelkom, ki se ga je izvažalo izven meja Slovenije (SINCE 1492). David je prav tako rokodelec, kot večina ljudi v teh krajih, namesto lesa pa obdeluje meso, in sicer na prav poseben način. Njegova strast je izdelava unikatnih zorjenih – suhih mesnin, najvišje kvalitete, ki kajpada nastajajo brez aditivov in podobnih industrijskih bližnjic.
BioSing izdelki so drugačni od izdelkov, ki se dobijo na trgu. Razlikujejo se po več parametrih - od tehnologije, senzorike, zgodbe, filozofije, ki vključuje tudi trajnostne in zdravstvene vidike – jesti manj mesa, vendar vrhunske kvalitete. Medvedova, jelenova salama in ostali izdelki zorijo v podzemni glineni zorilnici upoštevajoč lunin cikel.
Pokušine teh enkratnih izdelkov z izbranimi sonaravnimi vini v kleti vizionarskega mladeniča so pravcata teatralna izkušnja. V sklopu posebnega doživetja se okušajo tudi salame G-linije, ki so prava eksplozija okusov, ki prikliče vse razloge, zakaj je dobro biti foodie. Novinarji in kulinarični kritiki so salame opisovali na različne načine: od »kaviarja med mesninami« do »salam, ki najdejo točko G«. Pri opisovanju Davidove natančnosti, navdušenja in predanosti ne pozabijo dodati, da so mesnine, ki spadajo v svoj cenovni razred, tako ekskluzivne, da jih najdemo samo v najboljših restavracijah na izbranih lokacijah.
12.05.2020
Št. produktov: 0