Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Črno grozdje

št. ocen: 12
Črno grozdje

Grozdje sodi med najstarejše vrste sadja, kar jih je človek gojil. Gojili naj bi ga že v kameni dobi na Kavkazu, veljalo pa je tudi za hrano bogov.

 

Cena: 5,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 
  
* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.

Razred II. 

Obvestilo

V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Več informacij si lahko preberete v splošnih pogojih.

Grozdje se hitro kvari in na sobni temperaturi fermentira, zato ga je bolje hraniti v hladilniku, kjer ga lahko pri temperaturi do štiri stopinje Celzija hranite do dva tedna.

Nataša K.
Presladko za naa.
Andreja G.
Črno in belo grozdje sta (bila ;) odlična!
 

Priporočamo tudi

 

Zdravi recepti

  • Jesenska sirova plošča

    05.10.2020

    Ko zapiha prvi jesenski veter se druženja s prijatelji in bližnjimi prestavijo v toplo zavetje naših domov. Jesen je tudi čas, ko imamo na voljo veliko lokalnega sadja, ki ga lahko odlično skombiniramo s siri ali suhimi mesninami in tako nastane jesenska sirova plošča. Vse kar ji lahko še dodamo je kozarček okusnega vina.
    Preberi več
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.