Pisarniška gajbica

40 ocen

Poskrbite za svoje zaposlene in jim ponudite ZDRAV in OKUSEN sadni prigrizek.

Pisarniško gajbico smo napolnili s sezonskim sadjem, ki je poln vitaminov in mineralov ter bo vas in vaše zaposlene napolnil z dodatno energijo.

Gajbica primerna za približno 8 oseb in zadostuje za približno 5 dni (odvisno od apetita:))

ZAMENJAJ VSEBINO GAJBICE

 

Cena: 19,50 €

Stanje zaloge: na voljo

V košarico ste dodali izdelek za katerega je potrebno biti star najmanj 18 let.

 
 
 

Pisarniška gajbica vsebuje 8 kg sadja:

* Pri teži pridelkov lahko pride do odstopanja. Pri tehtanju vedno dobite brezplačno kakšen gram več.

** V spletni trgovini GAJBICA.SI se trudimo, da so informacije o izdelkih-pridelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot je poreklo občasno spremenijo. Na izdelku-pridelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki.
V košarico

Cena: 19,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 

   Brezplačna dostava na območju Ljubljane in okolice.

V naslednja mesta Kranj, Celje, Maribor, Hoče, Koper, Izola in Novo mesto tudi dostavljamo in sicer preko ekspresne službe City Express:

Strošek dostave do 15 kg znaša 3,90 eur.

 Preverite, ali dostavljamo tudi v vaš kraj.

Brezskrbno naročanje vodi v zdrav življenjski slog

Kolikokrat ste si že prisegli, da od zdaj naprej boste pa v svoje jedilnike res vnesli več svežega sadja in kakvostne zelenjave? In ko se že lotite, potrebnih sestavin nimate pri sebi. Naj vam olajšamo skrbi in mislimo namesto vas.

Predstavljamo nov sistem naročanja, pri katerem boste sami izbrali velikost in vsebino gajbice, poleg tega pa določili kolilkokrat na mesec bi gajbico želeli na dom. Vaše želje in potrebe so naša skrb, mesečno plačilo pa vas bo navadilo bolj zdravega načina življenja.

 Več o redni dostavi si lahko preberete tukaj.

Anonimen
Hruške so bile odlične, za jabolka imam raje gala (imajl super okus)
Anonimen
Sadje je odlično v ličnih gajbicah. Vsebina gajbice ponikne. Prijazna in točna dostava kot tudi komunikacija z gospo Urško. Sicer se ne poslužujemo tedenske dostave, vendar vedno pogosteje.
NATAŠA C.
Anonimen
Anonimen
Odlično sadje, okusno, sočno boljše kot v kateri koli trgovini. Če bi bilo možno izboljšati čas od naročila do dostave (v mojem primeru 5 delovnih dni - od petka naročilo in plačilo do naslednjega petka dostava), bi brez zadržkov dal oceno 5.
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
super okusno sadje! ravno prav za dnevno dozo vitaminov tudi v službi :)
Anonimen
Slive niso bile v redu. Predvidevam, da so bile obrane prezgodaj in shranjene v hladilniku. Ostalo sadje mi je bilo zelo všeč. Predvsem jabolka so bila odlična. Lep pozdrav, Tamara
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Super sadje, super ste!
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Resnično moram pohvaliti vašo storitev, kvaliteto, hitrost, prijaznost. Bili smo zelo zadovoljni, z veseljem bomo v kratkem spet naročili. Pa srečno še naprej!
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Klementine so že proti koncu :) nič hudega, pač ni več sezone. Vse ostalo ok.
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
S sadjem samim sem zadovoljna, manj pa z dostavo. V okence za komentar, ki je ob obrazcu za naročilo, sem zapisala da naj mi prinese v nadstropje, ker sem bila bolna. V obrazcu samem pa je že tudi za označiti, ob kateri uri, kar sem storila; napisala sem po 16h. Zjutraj me je 2x klical dostavljalec, a nisem bila pri telefonu. Ko sem ga okrog 12h klicala nazaj, je rekel, da je že bil pri meni, a da ni prinesel, ker nisem označila ure in da kdaj bi imela čas. Ponovno sem dala vedeti, da po 16h. Delovalo mi je, kot da komunikacija pri vas ni urejena, me je pa zjezilo, ker se je vedel, kot da je bila vse skupaj moja napaka. Sadje pa je bilo super.
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
Anonimen
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.