Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Grozdni sok

št. ocen: 2
Grozdni sok
-30%

*Izdelek je pred iztekom roka uporabe (do 16. 07. 2024), zato ima dodeljen popust.*

Grozdni 100% sok je narejen iz sveže stisnjenega grozdja domačih Prleških brajd, ki krasijo marsikatero domačijo v Pomurju in Prekmurju. Sok je posebnega, izrazito bogatega in močnega okusa, takega kot ga ne najdete v nobenem drugem grozdnem soku. Sorte, ki dajejo pravo eksplozijo okusov so: Gamay, Izabela, Jurka, Šmarnica in Klinton. Ker soku ničesar ne dodajamo, se čez čas lahko naredi v steklenici posebna, kristalom podobna usedlina, t.i. "vinski kamen".

 

Cena: 3,90 € 2,73 € Najnižja cena pred akcijo: 3,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Na kmetiji Trstenjak raste že več kot 40.000 dreves: jablan, hrušk, sliv, marelic in nekaj kostanjev. Dopolnilna dejavnost pa je proizvodnja naravnih sokov, katere pasterizirajo na avtomatski pretočni liniji s toploto, ki jo pridobijo iz lesne biomase. Njihovi začetki segajo v leto 1962, ko je njihov stari oče zasadil prve nasade ribeza in bezga, nato pa je leta 1968 že delal ribezov sok za več kot 100 obiralcev in še zraven za pol vasi.

Sokove izdelujejo izključno iz svežega sadja zato je njihov sok vedno takšen, kakršno je sadje. Pravijo, da nikoli ne iščejo lažjih poti, zato je vsaka serija zgodba za sebe in ni nikoli popolnoma enaka prejšnji.

Vesna Š.
Mesanica dobrih okusov.
Mojca M.
Odlicen, kot vedno!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.