Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Gobji namaz

št. ocen: 1
Gobji namaz
-20%

*Izdelek je pred iztekom roka uporabe (do 10. 10. 2022), zato ima dodeljen popust.*

 

Ta gobji namaz je nekoliko poseben. Nastaja v sodelovanju z urbanima gobarjema, ki delujeta pod imenom Gobnjak. Gojita bukove ostrigarje, šitake, resastega bradovca in mnoge druge vrste gob. Zaradi gobjega umamija mu pravimo Gourmet.

Količina: 100 g
Rok uporabe: 1 mesec od datuma proizvodnje
Shranjevanje: v hladilniku
Sestavine: bučna semena, fižol, bučno olje, voda, sol

 

 

Cena: 6,50 € 5,20 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: gobe (70%), fižol, oljčno olje, voda, čebula, česen, sol.

O nas
Fržek je blagovna znamka slovenskih, organskih, veganskih, predvsem pa etičnih prehrambnih izdelkov. Načela po katerih delujemo so naravno, od blizu in zdravo, saj vemo, da dober izdelek naredijo edino dobre sestavine. Načelo naravno se kaže v sonaravni oz. ekološki pridelavi surovin; od blizu je res zelo blizu saj fižol, čebula, hren in vse drugo v Sloveniji izvrstno rastejo; načelo zdravo se odraža v dveh vidikih: v zdravju za človeka ter zdravju za okolje.

Organske sestavine in ekološki certifikat
»Ekološka pridelava je edina smiselna pridelava.« S tem izrekom neznanega avtorja se
stoodstotno strinjamo, saj verjamemo, da ekološki izdelki človeku prinašajo zdravje, prav
tako pa ostaja zdrava naša zemlja. Tak način pridelave je kot trajnosten, etičen in neizkoriščevalski in mi želimo biti del te prehrambne verige.


Ko govorimo o sestavinah v naših izdelkih, često uporabljamo besedi organsko in naravno, v mislih pa imamo ekološko. Vse sestavine, ki jih uporabljamo in ki so slovenskega izvora, so tudi ekološko pridelane. Sami ekološkega certifikata zaenkrat še nimamo in zato ne smemo navajati izdelke kot ekološke, hranimo pa certifikate dobaviteljev in račune, da lahko kadarkoli pokažemo izvor surovin.

 

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.