Št. produktov: 0
Pečeno in dimljeno svinjsko pleče. Pravi Divjakov Pulled pork iz slovenske svinjine, dimljen na hickoryjevem dimu, ki ga z veliko ljubezni pečemo po postopku peke »low & slow« 18 ur v našem vrhunskem smokerju. Pulled pork se tradicionalno uživa samostojno brez prilog, odlično pa se ga lahko nadgradi z BBQ omako. Od prilog se odlično razume z ameriško solato – coleslaw, domačim praženim krompirjem, najbolj pogosto pa se ga da v bombetko in zaužije v obliki burgerja.
Količina: 400 g
Poreklo: Slovenija
Navodila za pripravo - izberite eno izmed možnosti:
Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.