Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Čokoladne pisanke

št. ocen: 1

Čokoladne pisanke v kar petih različnih čokoladah (bela, mlečna in temna čokolada). To Veliko noč presenetite s čokoladnimi pisankami – navdušenje zagotovljeno!

V setu je 6 ročno obarvanih čokoladnih jajčk.

Naš namig za darilo: čokoladne pisanke smo skrili v tradicionalno embalažo za jajca – papirnati karton, ki doda element presenečenja ob odprtju lične škatlice. Namesto pričakovanih jajc nas presenetijo čokoladna – in to kakšna! To darilo bo zagotovo razveselilo staro in mlado.

180 g (6x30g)

 

Cena: 9,99 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Izdelek je BREZ GLUTENA in ročno narejen.

Hraniti pri temperaturi do 20°C!

SESTAVINE: sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, posneto mleko v prahu, emulgator: lecitin (sojin), naravna aroma vanilije. Kakavovi deli: najmanj 28% v beli čokoladi, najmanj 38 % v mlečni čokoladi, in najmanj 60 % v temni čokoladi.

ALERGENI: Lahko vsebuje sledi oreščkov in arašidov!

HRANILNE VREDNOSTI: Povprečna hranilna vrednost na 100g
Energijska vrednost: 2308 kJ/ 552 kcal

  • Maščobe (g) 35 g
  • Od tega nasičene (g) 21 g
  • Ogljikovi hidrati (g) 52 g
  • od tega sladkorji (g) 51 g
  • Prehranske vlaknine (g) 2,6 g
  • Beljakovine (g) 7,0 g
  • Sol (g) 0,18 g

Lucifer čokolada. Nebeško dobra čokolada.


Začetki blagovne znamke Lucifer Chocolate segajo v leto 2007. Ideja o čokoladi je zrasla iz kuharskih spretnosti ter igranja s čokolado in sladicami, ki jih je doma za družino izdeloval idejni vodja in lastnik podjetja Lučo. Odličnost in originalnost izdelkov sta se hitro razširili med ljudmi, saj je čokolada postala tako osebno kot poslovno darilo za znance in poslovne partnerje. Zanimanje je hitro raslo, z njim potreba po večji in zmogljivejši proizvodnji, zato se je leta 2009 Lucifer preselil v večje prostore, kjer se je poleg čokoladnice odprla tudi kavarnica s prodajo izdelkov.

Z odpiranjem novih lokacij po Sloveniji in v tujini, Lucifer navdušuje domače in tuje kupce. Lucifer je poleg Slovenije prisoten tudi v Italiji, Avstriji, Hrvaškem, Ameriki, Romuniji, Švici, Kitajskem in na Japonskem.

 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.