Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Domača zaseka

št. ocen: 5

Zaseka je mesnata, malenkost dimljena in se odlično namaže na rezino domačega kruha. Domača zaseka Mesarije Kragelj je bila na vsakoletnem ocenjevanju AGRA nagrajena kot ŠAMPION, kar pomeni, da je za kakovost trikrat zapored prejela zlato medaljo.

Teža: 300 g

 

Cena: 4,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: mesna slanina, svinjsko meso, sol, začimbe, konzervans E250

Povprečna hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost 2872kJ/662kCal; maščobe 71,2g, od teh nasičene maščobne kisline 31,15g; ogljikovi hidrati manj kot 1g; beljakovine 10,1g; sol 2,1g

Hraniti pri temperaturi do +8 °C

Mesarija Kragelj

Mesarija Kragelj

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami.

Prihajamo iz majhne vasice Sela pri Volčah v Posočju. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesnati s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli in ni jih malo.

Tadeja Š.
Zelo okusna.
Jana A.
Zaseka je dimljena, mazljiva, s koscki mesa. Zelo bogatega okusa, a ne vsiljivega kot ga znajo pogosto imeti mnogi tovrstni izdelki. Poskusili smo ze ogromno razlicnih fensi zasek in se brez oklevanja stejemo med poznavalce. :) Ta zaseka je ena najboljsih, brez dvoma.
Nejc K.
Domače je domače , izvrstna zaseka !
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.