Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Domača dimljena klobasa

št. ocen: 21

Pikantna aroma, zmerna vsebnost maščob in odličen okus vas bodo prepričali, da bo Domača dimljena klobasa stalnica na vašem jedilniku. Klobaso segrevajte v vodi do vretja in kuhajte še 15 minut.

Teža: 260 g (par)

Pasterizirana mesnina

 

Cena: 4,20 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: Svinjsko meso, slanina, sol, začimbe, konzervans E250 (natrijev nitrit, ki preprečuje razmnoževanje bakterij, v največji meri bakterije Clostridium botulinum, ki lahko povzroči botulizem ter daje mesu rdečo barvo.)

Mesarija Kragelj

Mesarija Kragelj

Ljubezen do suhih mesnin v družinskem podjetju Mesarije Kragelj zori že od leta 1995. In ker je dobre stvari potrebno deliti, smo se odločili, da dobrote Posočja delimo tudi z vami.

Prihajamo iz majhne vasice Sela pri Volčah v Posočju. Ukvarjamo se s predelavo mesa po tradicionalnih receptih, značilnih za Posočje. Ponujamo različne vrste mesnih izdelkov, med katerimi prevladujejo suhomesnati s plemenito belo plesnijo, značilno za Primorsko. Za proizvodnjo uporabljamo meso najvišje kakovosti.

Večina naših izdelkov je soljena s kakovostno piransko soljo. Izdelki ne vsebujejo alergenov. Ponašamo se s številnimi nagradami za kakovost. Že nekaj let sodelujemo na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA. Ponosni smo na vse medalje, ki smo jih prejeli in ni jih malo.

Tomaz T.
Zelo dobra
Petra .
Odlična. Ravno prav začinjena.
Tatjana C.
Izvrstne!
 

Priporočamo tudi

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.