Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Cookies

6 ocen

Aromatičen piškotek, ki je v svoji navidezni skromnosti izredno bogat. Oblikuje ga od sonca obsijan mandelj, živahnost lešnika, ter mešanica začimb, ki mu doda popolnost v svoji skromnosti. Čokolada in maslo opravita svojo nalogo povezovalca.

 

Cena: 9,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Fini pekovski izdelek s koščki čokolade

Sestavine: pšenična moka, čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, ekstrakt vanilije) 18 %, maslo, sladkor, jajca, oreški (mandelj, lešnik), vanilijev ekstrakt (invertni sladkor, vanilijev koncentrat 8%, karamel (sladkor, voda), vanilijeva semena 1,2%), začimbe v prahu (cimet, muškatni oreh, koriander, ingver, koromač, klinčki, pimet, janež, poper, kardamom - v spremenljivem deležu).

Uporabno najmanj do: (datum odtisnjen na dnu embalaže)

Hraniti na sobni temperaturi.

Neto količina: 250 g

Karim Merdjadi o sebi

Odkar pomnim, sta hrana in kuhanje moja strast in navdih. Branje, usposabljanje, potovanje in vodenje restavracij so mi pomagali izboljšati kuharske veščine, a v kuhinji pričarati nekaj nepozabnega je zame še vedno največji izziv.

Začelo se je, ko sem kot mnogi drugi nadobudni kuharji v Sloveniji končal srednjo šolo za gostinstvo in turizem na Bledu. Po odsluženem vojaškem roku sem zaključil pripravništvo in nadaljeval z izobraževanjem na akademiji za kulinariko Le Cordon Bleu v Parizu, kjer sem uspešno opravil izpite iz kuharstva in slaščičarstva ter pridobil La Grande Diplome.

Radovednost in želja po navdihu sta me zanesla v špansko Malago, kjer sem pridobil prve izkušnje s tapas hrano.

Po letu dni sem se vrnil v Slovenijo in pomagal pri postavitvi restavracije v največjem nakupovalnem centru v Sloveniji. Ker je bila ljubezen do kuhanja večja kot veselje do vodenja restavracije, sem prevzel vodenje kuhinje v prvi španski restavraciji, odprti v Sloveniji.

V naslednjih letih sem kot zunanji sodelavec aktivno sodeloval pri odprtju številnih novih restavracij. Dodatna izobraževanja v Angliji, Franciji in Avstriji so mi prinesla veliko novega znanja, širine in razumevanja kulinarike, pri vsem tem pa me je gnala ljubezen do kuhanja.

V številkah:
27 let v kulinariki
19 let kot vodja kuhinje
8 let v slaščičarstvu
1 od treh sodnikov slovenskega Masterchefa

 

Romana T.
Božanski
Anonimen
Kaja F.
Barbara Z.
Anonimen
Kaja F.
Odlični piškoti, kombinacija začimb je neverjetna!
 

Priporočamo tudi