Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Tiramisu v kozarčku

14 ocen

Bogat a obenem svež preplet prave Mascarpone kreme. Navdihnjena z mandljem in vanilijo. V samem bistvu se skriva hrustljava podlaga, nežen biskvit prepojen s kavnim sirupom. Vse skupaj nadgradijo maline s svojo svežino.

  • Hitro zamrznjeni, fini pekovski izdelek z mascarpone kremo (40 %)
  • Po odtajanju ne zamrzujte ponovno.
  • Hraniti pri temperaturi -18 °C. Po odtajanju hraniti v hladilniku pri temperaturi +4 °C in porabiti v roku 8 dni.
 

Cena: 7,00 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Sestavine: mascarpone (smetana, mleko, regulator kislosti: citronska kislina) 25%, sladkor, smetana, jajca, pšenična moka, mlečna čokolada (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, ekstrakt vanilije), oreški (mandelj), vanilijev ekstrakt (invertni sladkor, vanilijev koncentrat 8%, karamel (sladkor, voda), vanilijeva semena 1,2%), sadje (maline), kavni ekstrakt (glukozni sirup, invertni sladkor, barvilo:(karamel)), voda, aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti: E 330, konzervans: E 202, rum, kakav.

Datum izdelave: (na etiketi)

Neto količina: 180 g

Karim Merdjadi o sebi

Odkar pomnim, sta hrana in kuhanje moja strast in navdih. Branje, usposabljanje, potovanje in vodenje restavracij so mi pomagali izboljšati kuharske veščine, a v kuhinji pričarati nekaj nepozabnega je zame še vedno največji izziv.

Začelo se je, ko sem kot mnogi drugi nadobudni kuharji v Sloveniji končal srednjo šolo za gostinstvo in turizem na Bledu. Po odsluženem vojaškem roku sem zaključil pripravništvo in nadaljeval z izobraževanjem na akademiji za kulinariko Le Cordon Bleu v Parizu, kjer sem uspešno opravil izpite iz kuharstva in slaščičarstva ter pridobil La Grande Diplome.

Radovednost in želja po navdihu sta me zanesla v špansko Malago, kjer sem pridobil prve izkušnje s tapas hrano.

Po letu dni sem se vrnil v Slovenijo in pomagal pri postavitvi restavracije v največjem nakupovalnem centru v Sloveniji. Ker je bila ljubezen do kuhanja večja kot veselje do vodenja restavracije, sem prevzel vodenje kuhinje v prvi španski restavraciji, odprti v Sloveniji.

V naslednjih letih sem kot zunanji sodelavec aktivno sodeloval pri odprtju številnih novih restavracij. Dodatna izobraževanja v Angliji, Franciji in Avstriji so mi prinesla veliko novega znanja, širine in razumevanja kulinarike, pri vsem tem pa me je gnala ljubezen do kuhanja.

V številkah:
27 let v kulinariki
19 let kot vodja kuhinje
8 let v slaščičarstvu
1 od treh sodnikov slovenskega Masterchefa

 

Anonimen
Anonimen
Anonimen
Sladica je presladka
Anonimen
Way too sweet and full of chemical additives (I assume to keep the eggs fluffy and preserved). I would rather have a product that goes bad fast than a lot of E-substances in my body.
Anonimen
Anonimen
Marija V.
Barbara Z.
Anonimen
Simona M.
Anonimen
Anonimen
Eva P.
Ma božanski, kakšni okusi vse v enem kozarčku, maline dodajo še tisto pikico na I za svežino.
Kaja F.
 

Priporočamo tudi