Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Koruzna moka

4 ocene
Koruzna moka

Koruza, ki jo meljejo na domač mlin na kamen, je odličen vir vitamina B, E in vir provitamina A. Ker vsebuje koruzna moka zelo malo lepka, je kruh ki bi ga pekli samo iz koruzne moke zelo drobljiv. Zato koruzno moko pri peki mešamo z ostalimi mokami.

Poreklo: Kmetija Mustafa

Rok trajanja: 2-3 mesece

 

Cena: 1,50 €

Stanje zaloge: na voljo

 
 
 

Kmetija Mustafa
O nas
Našo zgodbo uspešnega kmetovanja je pričel pisati dedek s svojimi pridnimi rokami. Zelo mlad je prevzel kmetijo in jo s svojo družino počasi, a vztrajno širil in venomer nadgrajeval. Sin Miran se je izkazal še kot večji podjetnik in vizionar, ki je domačijo spremenil v pridelovalno-predelovalno kmetijo. V začetku se je lotil le pridelav krompirja, pred nekaj leti pa smo zagnali proizvodnjo 100 % bučnega olja ter ponudili oluplje krompir in različne mlevske izdelke. Pri našem delu se trudimo za dosego najvišji standardov in stremimo k najboljši kvaliteti naših izdelkov.

Mlevski izdelki
Naši mlevski izdelki so sestavljeni iz široke palete mok in zdrobov, pridobljenih iz žit integrirane pridelave na naši kmetiji.
Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so proizvedeni v našem domačem mlinu na kamen. Moka, zmleta med mlinskimi kamni, je boljšega okusa, predvsem pa ohranja pomembne vitamine in minerale. Prav zato moko meljemo na tradicionalen način. Le tako lahko zagotavljamo najvišjo kakovost in svežino izdelkov.

 

 

Klemen B.
Anonimen
Anonimen
Anonimen
 

Priporočamo tudi